w rolach głównych - Honda NSX-R ,Porsche 911RS , Nissan GT-R , Ferrari F355 , Ferrari F40 , Ferrari 328 i inne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
f40 to fajne auto bo startuje jak zwykłe auto ale gdy turbiny zaczna kręcić to sie zaczyna zabawa
GT-R stwierdziłem że piękny samochód i że sobie kiedyś takiego kupie
socjalmmv napisał/a:
NSX przypomina mi GTA SA : )
Nie dziwne, w końcu Infernus z gta sa to właśnie NSX
nie lubie skosnookich
Trudno ich zrozumieć. Pewnie przez ten szum
Jeżeli chodzi o motoryzacje to Japonce są mega zajebisci pod tym wzgledem. jarają sie samochodami tak jak trzeba. Zal mi ze nie mozemy zobaczyc taki programow w naszej zjebanej telewizji PIWO
Czy tylko mi się przypomniało stare dobre Gran Turismo na ps1 ?
nic dziwnego że państwo osi, komentator mówi z tak samo natrętną manierą jak niemcy. sztejen kurwa blajben oder ich szise!
@perefecto Nie tylko tobie Pierwsze co jak zobaczyłem tytuł to sobie pomyślałem "japońce zrobili GT na żywo"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów