📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe... stać ich na broń, ale nie stać na tłumiki? Szmatogłowi powinni nauczyć się podstaw osiągania przewagi na wojnie
ale za nadużycia "allah akbar" powinni języki ucinać. Nawet ja tak nie nadużywam słowa kurwa
ale za nadużycia "allah akbar" powinni języki ucinać. Nawet ja tak nie nadużywam słowa kurwa
up@
no tak , gdyby miał tłumik w tej m4 to z pewnością nie dało by się zauważyć skąd pociągnął serie, to nie call of duty..
no tak , gdyby miał tłumik w tej m4 to z pewnością nie dało by się zauważyć skąd pociągnął serie, to nie call of duty..
@up ma rację, żeby strzelać z wytłumionej broni 7,62 czy 5,56 trzeba nie tylko mieć tłumik ale także amunicję poddźwiękową ("zwykły" pocisk karabinowy przekracza prędkość dźwięku prawie 3 razy), nie ma sensu dodawać że stosując amunicję lecącą 3 razy wolniej mamy też 3 razy gorszy zasięg, celność i zdolność obalającą co niestety jest dla snajpera jest rzeczą kluczową, czego oczywiście nie uświadczymy w grach komputerowych A to nie jest M4 tylko jakaś chińska kopia FN-FAL
Tłumiki wyciszają broń o kilka decybeli. Szukałem kiedyś informacji na ten temat.
jak ktoś szuka symulacji to polecam Arma II zapewne 3 część będzie jeszcze bardziej realistyczna od poprzedniej to uwzględnią amunicje poddźwiękową jej zasięg i tak dalej.
@Sllipp
FALe są równie popularne w afryce co pochodne Kałasznikowa. Za schabowego można kupić.
@bloodwar
Moim zdaniem to FN FAL 50.00 (ze źle ustawionym zaworem gazowym) lub L1A1. Nie jest to raczej Austryjacki Stg.58, na pewno to nie jest Gewehr 1 z RFN. Natomiast szyna to na cywilny rynek, optyki nie poznaję.
@rockface123
Symulacja amunicji poddźwiękowej była już w Operation Flashpoint :] Alpha Army III zaczyna się bodajże w przyszłym tygodniu.
FALe są równie popularne w afryce co pochodne Kałasznikowa. Za schabowego można kupić.
@bloodwar
Moim zdaniem to FN FAL 50.00 (ze źle ustawionym zaworem gazowym) lub L1A1. Nie jest to raczej Austryjacki Stg.58, na pewno to nie jest Gewehr 1 z RFN. Natomiast szyna to na cywilny rynek, optyki nie poznaję.
@rockface123
Symulacja amunicji poddźwiękowej była już w Operation Flashpoint :] Alpha Army III zaczyna się bodajże w przyszłym tygodniu.
Kto liczył, że w czoło dostanie ?
jeszcze chwila i było by na harda! eh szkoda..
Czy ja jestem wyczulony na polskie "o kurwa", czy może muzułmanie używają obraźliwego słowa po wychwalaniu swojego boga. Powinni ich wychłostać za to ;]
Farciarz Gilmore...i tyle w temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów