18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
pojedynek strzelców
solteck • 2013-03-02, 1:32
Allah Akbar, labo po prostu fuks
zacząć oglądanie można od 0:55

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
S................l 2013-03-02, 2:34 1
Ciekawe... stać ich na broń, ale nie stać na tłumiki? Szmatogłowi powinni nauczyć się podstaw osiągania przewagi na wojnie

ale za nadużycia "allah akbar" powinni języki ucinać. Nawet ja tak nie nadużywam słowa kurwa
Zgłoś
zły_skurwiel 2013-03-02, 3:43 41
up@
no tak , gdyby miał tłumik w tej m4 to z pewnością nie dało by się zauważyć skąd pociągnął serie, to nie call of duty..
Zgłoś
bloodwar 2013-03-02, 6:47 24
@up ma rację, żeby strzelać z wytłumionej broni 7,62 czy 5,56 trzeba nie tylko mieć tłumik ale także amunicję poddźwiękową ("zwykły" pocisk karabinowy przekracza prędkość dźwięku prawie 3 razy), nie ma sensu dodawać że stosując amunicję lecącą 3 razy wolniej mamy też 3 razy gorszy zasięg, celność i zdolność obalającą co niestety jest dla snajpera jest rzeczą kluczową, czego oczywiście nie uświadczymy w grach komputerowych A to nie jest M4 tylko jakaś chińska kopia FN-FAL

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
squallaz 2013-03-02, 6:54
Tłumiki wyciszają broń o kilka decybeli. Szukałem kiedyś informacji na ten temat.
Zgłoś
rockface123 2013-03-02, 7:44
jak ktoś szuka symulacji to polecam Arma II zapewne 3 część będzie jeszcze bardziej realistyczna od poprzedniej to uwzględnią amunicje poddźwiękową jej zasięg i tak dalej.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Gus 2013-03-02, 9:24 3
@Sllipp
FALe są równie popularne w afryce co pochodne Kałasznikowa. Za schabowego można kupić.

@bloodwar
Moim zdaniem to FN FAL 50.00 (ze źle ustawionym zaworem gazowym) lub L1A1. Nie jest to raczej Austryjacki Stg.58, na pewno to nie jest Gewehr 1 z RFN. Natomiast szyna to na cywilny rynek, optyki nie poznaję.

@rockface123
Symulacja amunicji poddźwiękowej była już w Operation Flashpoint :] Alpha Army III zaczyna się bodajże w przyszłym tygodniu.
Zgłoś
chrap 2013-03-02, 9:54
Tyle wygrać... Ale oni są za głupi. I tak pewnie już jest martwy.
Zgłoś
CougaRpl 2013-03-02, 10:16 3
Kto liczył, że w czoło dostanie ?
Zgłoś
Kowalien 2013-03-02, 10:43 22
@up wszyscy
Zgłoś
Zmorsky 2013-03-02, 12:18 2
jest allah akbar jest impreza
Zgłoś
komarcomar 2013-03-02, 12:23
jeszcze chwila i było by na harda! eh szkoda..

Jestem najlepszy
Zgłoś
Navalony 2013-03-02, 12:24
Czy ja jestem wyczulony na polskie "o kurwa", czy może muzułmanie używają obraźliwego słowa po wychwalaniu swojego boga. Powinni ich wychłostać za to ;]
Zgłoś
z................k 2013-03-02, 12:25
Farciarz Gilmore...i tyle w temacie
Zgłoś
basqule 2013-03-02, 12:31 6
Ktoś wspomniał o tłumikach. Zmniejszają hałas z ok 165dB do 130dB. Czyli z takiego, który sprawia ból jak się stoi blisko, do takiego który jest nieprzyjemny ale nie bolesny. Hamulce wylotowe natomiast powodują że hałas jest większy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów