📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie jak jeszcze go butował bał się że zaraz podniesie i go wjebie kose w plecy tak jak to jest na horrorach bo tam nigdy nie dobijają jak przestępca się wyjebie tylko uciekają
Nie ma co, honorowo gość rozegrał ten pojedynek... zapomniał mu jeszcze tylko poskakać po głowie i na koniec jebnąć jakimś sporym kamieniem.
tylko cioty kopią leżącego
"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
zajebisty recue team, a rozjebał mnie ten kocyk wkładany pod głowę, powinien wejść do standardu BTLS, ATLS, gość ma szczęscie że przeżył
Ale śpioszek niedobry z niego. Walka się znudziła i poszedł spatulkać. Afe!
piwo dla tego kto znajdzie dubla
eles napisał/a:
mogli go chociaz ulozyc w pozycji bezpiecznej
Gościa w trakcie padaczki w pozycji bezpiecznej ? Chyba nie słuchałeś na PO...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów