📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sęk w tym...
Są debile, którzy w takim wypadku skarżyliby jeszcze producenta desek.
@Znawca_Cipek
Ja bym zamknął tego, co wybierał deskę, wiedząc, do czego ma służyć.
Nie trzeba być specjalistą od drewna, by wiedzieć, że na tym sęku musi jebnąć...
Ja bym zamknął tego, co wybierał deskę, wiedząc, do czego ma służyć.
Nie trzeba być specjalistą od drewna, by wiedzieć, że na tym sęku musi jebnąć...
Przejechał? Przejechał na huj drążyć temat ? Wyszło tak jak miało
Znawca_Cipek napisał/a:
Są debile, którzy w takim wypadku skarżyliby jeszcze producenta desek.
Jak rodzice tej tureckiej raszpli co się spierdoliła z dachu na głupi ryj.
jakieś info? wygląda mizernie, anyway jest to ponad 1000kg które miażdży ci brzuch i bebechy, IMO był to jej ostatni znak tą ręką jaki wykonała w życiu :x
Dla tego nie urzywa sie drewna sekatego do podtrzymania czegokolwiek ,peklo na seku
bercisko napisał/a:
deska dżewniana penkła
dziecko naucz się pisać spoko rocznik Data urodzenia:01 Sty 1910 ^ xd jesteś the best dziwne że jeszcze żyjesz
djpyza napisał/a:
dziecko naucz się pisać spoko rocznik Data urodzenia:01 Sty 1910 ^ xd jesteś the best dziwne że jeszcze żyjesz
Nienawidzę, jak ktoś robi błędy. Ale nie trzeba być Alfą i Omegą, żeby zauważyć, że napisał tak celowo, a nie z powodu braków w wykształceniu...
Tam bankowo kawał stali leży... dlatego tak szarpnęło. Na flaczkach to by się w miejscu zatrzymał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów