Z okazji setnej rocznicy narodzin zmarłego jakiegoś co założył zjednoczone emiraty kozie muslimy postanowiły zrzucić trochę chemitrialsów aby reptilianie przejęli kontrolę nad płaską ziemią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękny pokaz lotniczy- chciałbym ten popis zobaczyć na żywo!
P.S Opis chujowy ale Ci wybaczam bo zapewne nie znasz się na lotnictwie...
Chodzi o debili, którzy mieszkają na śląsku w pobliżu kopalni i fabryk przemysłowych które emitują tony zanieczyszczeń do atmosfery i Ci debile twierdzą, że osad tych zanieczyszczeń to tak naprawdę wielki spisek nwo i to samoloty nas trują. HEHEHE
Salieri16000 napisał/a:
Piękny pokaz lotniczy- chciałbym ten popis zobaczyć na żywo!
Al-Fursan z Emiratów. Robią identyczny pokaz, na takich samych samolotach co włosi z Frecce Tricolori. Ci drudzy byli w Radomiu kilka razy. Będą też i w tym roku. Mamy 100 lecie, dużo ciekawych gości już się potwierdziło. Raczej jedyna okazja żeby zobaczyć Chengdu FC-1 Xiaolong w pakistańskich barwach czy Su-25 w pokazie dynamicznym.
Kurwa siedzę i czekam aż się pierdolną i się kurwa nie doczekałem... Idź pan w huj!!! ale widoczek na żywo na pewno kozak
Mają rozmach kozie syny
@Ruttenskog
Ty naprawdę wierzysz w cuda? To co zapowiadają w Radomiu, a to co będzie to dwie różne historie
Al Fursan można było zobaczyć rok temu na SIAF na Słowacji.
Ty naprawdę wierzysz w cuda? To co zapowiadają w Radomiu, a to co będzie to dwie różne historie
Al Fursan można było zobaczyć rok temu na SIAF na Słowacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów