cholera wie o co chodzi, ale miło się ogląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pan ze stacji pytał się gościa z jakimi sosami te hotdogi mają być
Hierarchia w stadzie musi być
czarny pokazuje czarnemu, jaką nagrodę ostatnio dostał od swojego białego pana za wyrobienie 150% normy w zbieraniu bawełny.
Ktoś zapętlił film?
W 0:14 koleś jest już ewidentnie znudzony. Poza tym musiałem to obejrzeć z pięć razy.
"masz za to pasy boga!" - coś takiego zrozumiałem, pewnie jakiś slang
"Oddaj mojego banana! <jeb> Oddaj mojego banana! <jeb> Oddaj mojego banana! <jeb>..."
Masz na zapas bombe <jeb> Masz na zapas bombe <jeb> Masz na zapas bombe <jeb>... Tak to leciało
Sami ignoranci na sadisticu. Oni się tak witają.
cos jak najman w domu, wchodzi a tam matka gdzie jest pas i pierze go a on musi ciagle na ring wychodzic chociaz jak wiemy ma inne zainteresowania
Jak to kurwa się umyłeś <jeb> Jak to kurwa idziesz do pracy <jeb> Jak to kurwa kupiłeś a nie zajebałeś rower <jeb>. Może jak on, to mówi, to słychać tak, jakby się powtarzał, ale po wielu latach studiów tego języka słyszę tą subtelną różnicę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów