📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden powie bezsensowne gówno, inny powie sztuka. Ale racje ma tylko pierwszy.

Że też ten transik, odruchowo do druta się nie zabrał. Przecież tamten sztywny.
Oglądasz coś i myślisz, ni c🤬ja nic już cię nie zdziwi w życiu i wtedy odpalam to…
Sztruks napisał/a:
Oglądasz coś i myślisz, ni c🤬ja nic już cię nie zdziwi w życiu i wtedy odpalam to…
Kolega tutaj chyba nowy?
Nic nie odp🤬lili, nawet się nie wyj🤬, nie oglądać!
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Czekałem aż się wyjebie, zresztą jak wszyscy a tu c🤬j, się nie wyj🤬a
Obejrzałem cały filmik. O co chodzi? Co to ma wspólnego z tym portalem?
Tobiahus96 napisał/a:
Obejrzałem cały filmik. O co chodzi? Co to ma wspólnego z tym portalem?
Pod koniec patrz na drugi plan
teretoto napisał/a:
Czekałem aż się wyjebie, zresztą jak wszyscy a tu c🤬j, się nie wyj🤬a
A tu c🤬j, pid kiecą, właśnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie