AH-64D Apache, załoga holenderska.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Po muzyce i po tym jak ryzykuja własnym zyciem widac jak dobre Zioło jest w Holandi
patrząc na ten filmik przypomina się gta
myślałem że helikopterem takie cuda(obroty wokół własnej osi) tylko w filmach (btw. polecam błękitny grom)
airwolf jak i macgywer zajebiste filmiki za moich czasów...dużo by wymieniać np....a-team kozaki hehe
Na Bemowie 3 lata temu na Metallice ktoś sobie takie sztuczki robił, ku uciesze Gawiedzi.
2:24 jakbym byl pilotem takiego śmigłowca też bym sobie taka rączkę jak w aucie pierdolną często odruchowo człowiek sięga :p
Cudze chwalicie, swojego nie znacie. Tylko Polscy piloci potrafią tak latać na tych kolosach :
@up Swoje znamy nie martw się, ale nie tylko nasi tak potrafią. Czesi i Węgrzy na Hindach też mają fajny pokaz i ciekawe malowania.
Holenderskie solo na indianinie jest świetne, ale Bolkow Bo-105 potrafi więcej:
Apache nadrabia tym, że jest śmigłowcem bojowym i ma flary, które uatrakcyjniają jego pokaz.
Holenderskie solo na indianinie jest świetne, ale Bolkow Bo-105 potrafi więcej:
Apache nadrabia tym, że jest śmigłowcem bojowym i ma flary, które uatrakcyjniają jego pokaz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów