📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
edek.bajzel napisał/a:
Kolejny idiota który pomylił ścieżkę rowerową z trasą szybkiego ruchu,
a tak chciałoby się napisać.... giń, przepadnij, szmato, niech cię rozjedzie walec
pedalażu bez pedałów
Jaką ścieżkę rowerową ty pierdolony zjebie?
fantastyczne urządzenie
Elektryczne zabawki są zajebiste. Sam mam rower elektryczny, 56 km/h to standard. A ponieważ silnik elektryczny z natury rzeczy ma moment jak huj, to przyspieszenie nieosiągalne dla rowerów mięsnych i niektórych samochodów. Bardzo często zdarza mi się, że spod świateł ruszam szybciej niż auta i na następnych światłach jestem pierwszy...
elektryka panie...
elektryka panie...
Od pierwszej klatki wiedziałem, że to będzie dobre kino. Brak kasku, elektryczna deska plus drwaloseksualny. To nie mogło skończyć się inaczej.
-Ernest Hemingway
kurwa co za czasy. Unicykl zapierdalający 50 km/h ogólnie dostępny na rynku, drony z których można bomby zrzucać w co drugim supermarkecie, smartfony, przez które piesi włażą na jezdnie jak jelenie. Czyżby NWO na poważnie wziął się za eliminację debili ze społeczeństwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów