📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Patrząc na takie gleby mam jedno skojarzenie- szlifierka taśmowa.
Burn! Loot! Murder!
Głupota musi boleć, ból jest jedynym lekarstwem na glupote
Głupota musi boleć, ból jest jedynym lekarstwem na glupote
Kolejny idiota który pomylił ścieżkę rowerową z trasą szybkiego ruchu,
a tak chciałoby się napisać.... giń, przepadnij, szmato, niech cię rozjedzie walec
pedalażu bez pedałów
a tak chciałoby się napisać.... giń, przepadnij, szmato, niech cię rozjedzie walec
pedalażu bez pedałów
Ani słowa o kaskach, bardzo was proszę. Im więcej takich debili tym ich mniej a ja mam co przy zimnym browcu oglądać. Powtarzam, żadnych kasków!
siwybis napisał/a:
Ani słowa o kaskach, bardzo was proszę. Im więcej takich debili tym ich mniej a ja mam co przy zimnym browcu oglądać. Powtarzam, żadnych kasków!
Im więcej samobójców tym mniej samobójców?
Mnie zawsze zastanawia po co ludzie robią takie głupoty. Dreszczyk emocji?? Skoczcie ze spadochronem z głową w dół to są emocje i w miarę bezpieczne a to?? Niech się cieszy, że żyje przy 50km/h bez kasku. Debil
Coś pięknego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów