📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ty widziałeś raszple co popełniła falstart i skoczyła bez bungiee?
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
BundyR napisał/a:
W taki sposób cały polski rząd powinien się podać do dymisji
Ale kurwa 466 skoków to by sie zrobiło nudne.
Ogórek napisał/a:
Ale kurwa 466 skoków to by sie zrobiło nudne.
Pierdolisz, takie coś to nawet bym se nagrał i dla poprawy humoru puszczał jak pisiorowe chujki skaczą
Pierdolisz, takie coś to nawet bym se nagrał i dla poprawy humoru puszczał jak pisiorowe chujki skaczą
Im nie wolno bo religia zabrania ale jakbyś ty lewacka spierdolina skoczyła to nie tylko sadol by nadawał, a tvn by zrobil z ciebie bohatera w kichę pchanego
kto nie oglądał tefełenu na przełomie wieku ten nie poznał nieubłaganych praw dziejowych i nie ma czym błyszczeć w towarzystwie. barany, martyny nie znajo
NAGHOL taki rytuał. Masz jaja, dostaniesz dupę z plemienia. Zwyczaj z wyspy Pentecost na Vanuatu. Niby pierwowzór bangee, ale tyle w tym prawdy co w spowiedzi dewotek.
jjuice napisał/a:
Im nie wolno bo religia zabrania ale jakbyś ty lewacka spierdolina skoczyła to nie tylko sadol by nadawał, a tvn by zrobil z ciebie bohatera w kichę pchanego
ja pierdole pisowska ameba ,jak ktoś nie popiera karakana to lewak?, pierdolnij sie w ten pusty dzban
Tak jak poprzednicy wspomnieli - był w polskiej TV kiedyś o tym program, może nawet Wojciechowskiej. Jeśli jako mieszkaniec danej wioski nie skoczysz z tej wieży to generalnie nie stajesz się oficjalnie mężczyzną. Wypierdolą Cię z wioski z całą rodziną jako kogoś kto przyniósł jej hańbę, albo będą traktowali jak podczłowieka.
Skaczą na lianie, celem jest takie jej wymierzenie aby dotknąć ziemi po skoku jednocześnie nie ginąc. Możliwość wyrwania kości ze stawów pewnie też jest dość prawdopodobna. Z tego co można zauważyć, to co sprytniejsi skaczą możliwie daleko przed siebie aby lina przejęła jak najwięcej energii naprężając się jeszcze w powietrzu. Jeśli ktoś "zanurkuje" przy samej wieży to skręci sobie kark.
Tutaj lepsza jakość:
Skaczą na lianie, celem jest takie jej wymierzenie aby dotknąć ziemi po skoku jednocześnie nie ginąc. Możliwość wyrwania kości ze stawów pewnie też jest dość prawdopodobna. Z tego co można zauważyć, to co sprytniejsi skaczą możliwie daleko przed siebie aby lina przejęła jak najwięcej energii naprężając się jeszcze w powietrzu. Jeśli ktoś "zanurkuje" przy samej wieży to skręci sobie kark.
Tutaj lepsza jakość:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów