Ale warto
jestes typie halman szmacony i poniewierany I ty dalej szczekasz, moze czas zebys juz wiecej sie nie odzywal?
Ty zamknij ryj, niech się kłócą, co Ci do tego, nie musisz nikogo pouczać czy ma odpowiadać na pocisk czy ma zwiesić pizdę. Nauczyciel się znalazł kurwa twoja mać.
Halman mam pytanie. Co czujesz gdy dostajesz wirtualne piwo na sadolu? Jest to jakiś przypływ emocji? Adrenalina? Euforia? Pytam,bo mam dziwne przeczucie,że opierdolilbyś brudna menelska fujarę żeby tylko dostać tutaj piwerko. Pamiętaj,że ilość nie jest równa jakości. Zlituj się i nie wrzucaj więcej takiego gówna, najlepiej nie wrzucaj już nic,wcale.
Weź się chłopaku odpierdol od Halmana. Klip jest dobry.
grunt to bunt.piwo jak piwo ale za to odczuwam sporą satysfakcję że niektórych o to przezabawnie dupa piecze jak po ostrym kebsie więc dla lepszego efektu zapodaję dane żeby jeszcze bardziej zapiekło; ponad 15 000 tysięcy komentarzy, blisko 5000 tysięcy tematów, 1,2 miliona piw z czego za same tematy ponad milion. A twoja prośba zostanie rozpatrzona zaraz po oficjalnym ogłoszeniu końca pandemii koronowirusa.
15 000 tysiecy, 5000 tysiecy.
Wiedzialem, ze halman to idiota i nawet nie wie jak to napisac XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów