📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a policja stpi z boku i robi sobie beke. co maja zrobic, zamknac pijaczka i starowinke za najdurniejsze zarzuty? komendant by im premie obcial. ale w Polsce by dostali co najmniej zawiasy i kuratora, babcia moze nawet hotel z wyzywieniem na zime. statystyki musza sie zgadzac a podatki oraz praca sluzb nie moga isc na marne!
kutarate albo chudo facet trenuje
*sypki drift po blacie*
swieta sa, mam dobry humor, to zamiast wyklinac wytlumacze:
za male i glupie wykroczenia jak picie piwa na ulicy, bojka starych lumpów, posiadanie 0,021 grama w kieszeni czy pedzenie bimbru w piwnicy (o ile dobry) powinno sie pouczyc i puscic, czasem moze przykladnie wlepoc 50zl mandatu. natomiast w Polsce jest odwrotnie - w/w traktuje sie jak przestepstwa i wsadza czasem nawet do paki.
za to dla odmiany zupelnie bez konsekwencji mozna wyjebac pancernym autem w niewinne osoby (przy okazji zwalajac wine na poszkodowanego), mozna wjezdzac najebamym do metra, zrobić sztuczke magiczke na znikniecie miionow zlotych, wydawac durne wyroki bez konsekwencji, przyjmowac i przyznawac sie do przyjmowania lapowek, spisywac lewy majatek na zone, obsadzic najwazniejsze stanowiska w kraju jakimis pasierbicami czy innymi bekartami bez szkoly, strzelac przypadkiem przez co zarazem bezkarnie do ludzi czy ruchac dzieci.
a policja sluzy od tego, by oddzielic jednych od drugich. Tylko sluza tym, ktorzy im placa zamiast tym, co powinni.
jak najebany ojciec mojego kumpla
Weź wyjedź choć raz z Polski albo wyjmij głowę z dupy, zobacz jak to jest na świecie i przestań pierdolić.
@~Jaczuro ale nikt nie twierdził, że powinni coś zrobić... gadasz sam ze sobą jak wariat a potem się dziwisz, że ktoś Cię pyta, co ty pierdolisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów