Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co ludzie w tym widza. Po co ta cala szopka z tym jedzeniem i w ogóle cyrkiem podawania jedzenia. dawaj placek na talerz, a nie się p🤬lisz.
p47 napisał/a:
Nie wiem co ludzie w tym widza. Po co ta cala szopka z tym jedzeniem i w ogóle cyrkiem podawania jedzenia. dawaj placek na talerz, a nie się p🤬lisz.
bogatym ludziom się w dupach poprzewracało od dobrobytu po prostu
Trochę się zawiodłem. Myślałem, że ten gówniak z tyłu przyjmie naleśnika na łeb.
p47 napisał/a:
Wiesz co... W sumie też wolę dostać michę z dobrym żarciem niż jakąś szopkę z tego robić. Prosty, prymitywnymi gust mam w tym względzie.
Ale. Piszesz, że nie wiesz po co to. Już Ci tłumaczę.
Z tym jest jak z kobietą. Fajnie podana zyskuje na atrakcyjności i robi się jeszcze fajniejsza. Wiesz, gra wstępna i te sprawy. Mógłbyś napisać, że ładna dziewczyna i tak się obroni. Pewnie, że tak. Ale z ładnej można zrobić piękną a z przeciętnej wydobyć jej zalety chowając wady.
I analogicznie z żarciem. Wyobraź sobie pić dobrą whisky czy wino z gwinta. No zabiłbyś trunek. Można tez odwrotnie, średniej klasy łycha na degustacji, gdy znawca opowiada historię destylarni, proces produkcji objaśnia, uczy co odpowiada za które smaki... Wtedy ta średnia łycha zyskuje dużo na smaku.
Nie dość, że kondom bez talentu to jeszcze w barwach naszych braci z wiadomo skąd
Kiszonyogórekwadrianie napisał/a:
Nie dość, że kondom bez talentu to jeszcze w barwach naszych braci z wiadomo skąd
Z Castoramy?

ratford napisał/a:
bogatym ludziom się w dupach poprzewracało od dobrobytu po prostu
Dla jednych jest wino, kobiety i śpiew, a dla innych k🤬a, ćwiara i gitara. Bardziej poglądowo - jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie