Jej nie powiesz że ma krótkie stopy po to aby stała bliżej zlewu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby on używał 100% siły to by wygrał, ja będąc na jego miejscu bardziej bym macal nic przerzucał bo bym sie bal ze cos jej zrobię a szkoda by było
DickSet napisał/a:
Jakby on używał 100% siły to by wygrał, ja będąc na jego miejscu bardziej bym macal nic przerzucał bo bym sie bal ze cos jej zrobię a szkoda by było
Jest pierwszy ekspert Myślisz że siła > technika? Obejrzyj sobie film na youtubie bodybuilder vs karate to zobaczysz co możesz sobie z tym swoim 55cm bicepsem zrobić
Gdyby ona użyła choćby 3% tego co potrafi to wszyscy na tym filmie skończyliby z wyłamanym barkiem albo odpłynęliby
Miło z jej strony że nie połamała rąk kolegom. Fajna.
Wygląda jakby miała chcicę na tego ziomka.
On też chyba nie narzeka cały czas jest pomiędzy jej nogami.
Wygląda jakby miała chcicę na tego ziomka.
On też chyba nie narzeka cały czas jest pomiędzy jej nogami.
jak się nie umiesz napierdalać w parterze XD to masz problem bo ja jakoś nie narzekam i wielu innych TEŻ
Doświadczony fighter jiu jitsu vs laik, jakby mozna bylo uzywac piesci dziewczyna zostala by wbita w ziemie.
Chcice ma jak koty w marcu
nawet poczułem sympatie do tej młodej panny, ale końcówka wszystko zepsuła...
Gdyby się umyła, to potem mogłaby ze mną zrobić to samo. Nawet nie próbowałbym się bronić.
fajnie, umie sie bic i bije nie umiejacych sie bic. w sumie w chuj ciekawe.
Pewnie ma pizdę jak wiadro i do tego śmierdzącą
I tak mama poznała twojego cienkiego jak pizdę ojca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów