📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sensualna napisał/a:
a cóż to się stało? w 5 sek by się nie udusił
Ale mógł złamać kark, to tak troche jak powieszenie na szubienicy
Czy to był ten Megawonsz 9 co ten gościu jehowym ostatnio opowiadał? Jak tak to w końcu znalazłem boga który nie pierdoli się z grzesznikami...
sensualna napisał/a:
a cóż to się stało? w 5 sek by się nie udusił
Przeciez się nie udusił, a stracił przytomność. Zrobili mały eksperyment i pozwolili małemu pytonowi czy anakondzie juz nie pamietam (jakies 80cm do 1,2m) owinąć wokół ręki i zbadali przepływ krwi. (był to dorosły facet). Światło żył większych zmniejszyło się od 80 do 90% mniejsze natomiast zostały całkowicie zamknięte. Także to obrazuję siłę tych zwierząt.... Tutaj mamy idiotę, który sam oplótł sobie 3m pewnie z 25kg węża na szyi
ProVVe napisał/a:
Przeciez się nie udusił, a stracił przytomność. Zrobili mały eksperyment i pozwolili małemu pytonowi czy anakondzie juz nie pamietam (jakies 80cm do 1,2m) owinąć wokół ręki i zbadali przepływ krwi. (był to dorosły facet). Światło żył większych zmniejszyło się od 80 do 90% mniejsze natomiast zostały całkowicie zamknięte. Także to obrazuję siłę tych zwierząt.... Tutaj mamy idiotę, który sam oplótł sobie 3m pewnie z 25kg węża na szyi
aha czyli po 5 sek się traci przytomność? xd
Kurwa, 15 sekund nikt się nie ruszy by pomóc, co myśleli, że postanowił przez chwilę poudawać fokę?
bodzionek napisał/a:
Kurwa, 15 sekund nikt się nie ruszy by pomóc, co myśleli, że postanowił przez chwilę poudawać fokę?
Pewnie myśleli że to cześć pokazu albo to byli sami sadole
sensualna napisał/a:
aha czyli po 5 sek się traci przytomność? xd
Jak dobrze kogos chwycisz i odetniesz doplyw krwi do mozgu, to i w sekunde straci przytomnosc. Tu nie o brak tlenu chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów