📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
różaniec najlepszy
Konstanty Kutas a nie Kwas - fakt ze za rozmówcę miał perkusje (puste i do walenia) ale mógł sobie darować pierwsze pytanie "dlaczego jest bez wstydu" kobieta to kobieta jaką by się profesją nie zajmowała..
a wracając do meritum uwielbiam jędrne i duze cycuszki na takiej szczuplutkiej perkusji.
a wracając do meritum uwielbiam jędrne i duze cycuszki na takiej szczuplutkiej perkusji.
naprawdę ten program schodzi na psy .... teraz już nawet drony do robienia lachy wstawiają o.O
Ja pierdole. Dlaczego kurwa nie używają dalej tego swojego zjebanego odtwarzacza. Wtedy adblock dzielnie mnie bronił przed tym chujostwem.
Ta blondi może i głupiutka, ale i tak ten zjeb wygląda przy niej jak jakiś bezmózgi kretyn. Podsumowując kolejny zjebany filmik od zjebanego to się wytnie. Niech na przyszłość używają swojego odtwarzacza, bo youtube nie będę przecież blokował adblockiem.
Ta blondi może i głupiutka, ale i tak ten zjeb wygląda przy niej jak jakiś bezmózgi kretyn. Podsumowując kolejny zjebany filmik od zjebanego to się wytnie. Niech na przyszłość używają swojego odtwarzacza, bo youtube nie będę przecież blokował adblockiem.
Łoooo koleś jest moim fanem, striptizerka mu pokazała pierś!!! Wow! Musiał się pewnie poczuć wyróżniony! W następnym odcinku pan Mietek w warsztacie, w drodze wyjątku, zmieni mu olej w samochodzie! A w kolejnym pan Kwas pokaże, jak zmusić siłą umysłu teleankietera z Orange żeby przedłużył nam umowę!
"dziennikarzowi", hehe, to tak jakby na mnie mówili ksiądz za to że na czaro ubrany chodzę.
Obydwoje mają chujowe życie. Z tym że ona jest zajebista i świetna w swoim fachu, ale niedoceniania i przez, nie powiem które, grupy społeczne porównywana do pań przy wylotówkach. Natomiast on jest beznadziejny i tak pozostanie. Cycka to mu ze współczucia pokazała.
sedroo napisał/a:
ot kurwa, tancerka w klubie go-go mu pokazala cycka... :o
dokladnie to samo pomyslalem
no wlazi do takiego miejsca i co sie spodziewa zobaczyc
Od kiedy słowo "piersi" jest synonimem słów "pierdolony silikon"?
striptizerka pokazała cycki...szok! normalnie w szoku jestem....a najbardzej mnie szokuje nazywanie tego wypierdka dziennikarzem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów