Jak obchodzić się z fajerwerkami. Chiny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
🔥
Dziadzia bokser
- teraz popularne
Jak obchodzić się z fajerwerkami. Chiny
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widać że fachowiec
Za gównojada lubiłem się bawić w budowanie petard, kupowało się kilka paczek picolaków i segregując oba prochy robiłem z nich jedną wielką petardę. Kiedyś przy rzece wsadziłem w skarpę i jak pierdolnęło to wyrwało jakieś 20m2 ziemi XD
Dziwię się że przeżyłem dzieciństwo bez kalectwa albo że w ogóle przeżyłem. Człowiek miał zjebane pomysły
Dziwię się że przeżyłem dzieciństwo bez kalectwa albo że w ogóle przeżyłem. Człowiek miał zjebane pomysły
Fajny taki pokaz taki nie za mądry
totalnie nie rozpierdoliło mu ryja ani nie wywlokło flak! niech spierdala!
bercisko napisał/a:
I to są telezakupy! Tylko, że cały towar poszedł się jebać
Przecież to i tak testery.
Lok napisał/a:
Po Chój biegł po to wiadro?
Najlepsze przeoczył....
Co Ty nie umiesz pisać tak prostego słowa jak Chuj?
Chińczycy to najbardziej wulgarny naród świata. Tam co drugi to ma na imię Huji.
KremufkowyPotwor napisał/a:
Za gównojada lubiłem się bawić w budowanie petard, kupowało się kilka paczek picolaków i segregując oba prochy robiłem z nich jedną wielką petardę. Kiedyś przy rzece wsadziłem w skarpę i jak pierdolnęło to wyrwało jakieś 20m2 ziemi XD
Za mojego dzieciństwa jeszcze we wczesnych latach 90, dorwałem na straganie petarde wielkości naprawdę wielkiego murzyńskiego członka. Kosztowała bardzo dużo bo chyba ze 20zł, a wtedy to było sporo, chłop mi sprzedał tego skurwiela bez żadnych pytań, a jak ją odpaliłem i rzuciłem, to pierdolła tak, że gdybym ją trzymał to by mi chyba ujebała rękę w łokciu. Takie to były czasy, nikt za nic nie odpowiadał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów