Duński Walter White przedstawia:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
bo takie akcję są na studiach i to tylko jak ci się dobry profesor trafi
Coś mi się zdaje że koleś od samego początku planował rozebrać się przed studentkami, tylko szukał właściwego sposobu.
to był jego sposób na podryw
osoba nagrywajaca chyba nigdy nie widziala filmiku z czarnuchem uczacym nagrywac trzymajac telefon w pozycji poziomej
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
@jabolmax
albo zwyczajnie idziesz do technikum chemicznego (o ile takie jeszcze istnieją) i już możesz się "legalnie" bawić w piromana od 16tego roku życia
albo zwyczajnie idziesz do technikum chemicznego (o ile takie jeszcze istnieją) i już możesz się "legalnie" bawić w piromana od 16tego roku życia
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Ja jebie, nie trzeba być uczonym, żeby coś takiego przewidzieć
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Lifelover - Karma.
makabrax, no niestety w technikum nie byłem, czego żałuję, ale na polibudzie swego czasu podobne rzeczy miałem na wykładach tyle że związane z fizyką
każdy pretekst dobry żeby się rozebrać przed małymi dziećmi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów