📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ależ absolutnie!!! On się jak najbardziej nadaje. W środowisku braku ciążenia następuje bardzo szybki zanik tkanki kostnej. Jemu już na Ziemi zaczęła zanikać, a nogi w kosmosie mu niepotrzebne.
Krzyczy jak baba, w takich sytuacjach trzeba sobie wmówićic że nie boli
zdun napisał/a:
Krzyczy jak baba, w takich sytuacjach trzeba sobie wmówićic że nie boli
Jak złamiesz piszczel, to przez pierwsze parę sek. To sobie możesz wmawiać...
dobrze ze ten w turbanie mu zawinął to śliczna wstążkę , będzie mu teraz ładniej .
Dlatego knee reaping jest zabronione w większości sportów walki. Nikt nie chce zakończyć kariery po pierwszych zawodach.
Pstryczek-elektryczek
@ zdun - to dziwne. Ja miałem połamane różne kości.. I wiem, że przez pierwsze 10-20 minut tam mocno działa adrenalina, że niewiele się czuje. Ból zaczyna się dopiero po koło pół godziny. Dlatego zawsze kazałem się w te pędy wozić do szpitala, zanim znieczulenie puści
jak strzeliło XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów