Jako dowód: 10s. czy wasza warga od zewnątrz też tak kurwa wygląda jkaby dopiero co ją z formy wyciągnęli? Te krawędzie nawet nie są okrągłe
Przecież to kurwa maska jest. I to jeszcze na hardzie? Nie potraficie rozpoznać sztucznej skóry od syntetyku?
Jako dowód: 10s. czy wasza warga od zewnątrz też tak kurwa wygląda jkaby dopiero co ją z formy wyciągnęli? Te krawędzie nawet nie są okrągłe
Lipton - Twój komentarz do tego filmu jest taki sam jak Twój nick. Lipny. Pewnie z Lipna jesteś? Jak chłopaki z Lipna do Włocławka do Kaufa przyjeżdzają to właśnie tak się zachowują. Dużo krzyku, pretensji i przyblokowanych miejsc na parkingu. I nie doszukuj się tak wszędzie lipy. Maska to nie jest.
A jeśli chodzi o to co jest z twarzą... masakra.
Przecież to kurwa maska jest. I to jeszcze na hardzie? Nie potraficie rozpoznać sztucznej skóry od syntetyku?
ślepy jeszcze nie jestem, jakby to była maska to bym tego nie wrzucał
Lipton - Twój komentarz do tego filmu jest taki sam jak Twój nick. Lipny. Pewnie z Lipna jesteś? Jak chłopaki z Lipna do Włocławka do Kaufa przyjeżdzają to właśnie tak się zachowują. Dużo krzyku, pretensji i przyblokowanych miejsc na parkingu. I nie doszukuj się tak wszędzie lipy. Maska to nie jest.
A jeśli chodzi o to co jest z twarzą... masakra.
Ło kurwa, jeżeli mój komentarz jest lipny to weź spójrz na swój. Widać, że z Ciebie prawdziwy leming i pelikan co łyka wszystko co mu dadzą, nawet taki fejk z maską. I kurwa nie będę Ci tłumaczył dlaczego to jest maska, bo po prostu szkoda zachodu. Wiesz lepiej
To na chuj wrzucasz to na harda... ja pierdole..
Dot napisał/a:
To na chuj wrzucasz to na harda... ja pierdole..
widze ze ktos ma problemy z rozumieniem czytanego tekstu