Taki odpad społeczny powinien zostać zutylizowany.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie mu powiedziała że ma małego i że jest cipą, która bije kobiety
kurwa 5 chłopa i nagle rozbiegli się jak prusaki kiedy faja wróciła i zaciągała ją jak hitman ofiarę ? WTF? pizdy jebane...
"Taki odpad społeczny powinien zostać zutylizowany." - a kto ci przyjmie używaną, bitą żonę?
bez przesady odpad sam mam ochotę coś takiego zrobić
Chyba się zorientował że źle przycelował
Dlatego zawrócił i chciał dokończyć dzieła
Dlatego zawrócił i chciał dokończyć dzieła
Jak się kochają to chuj z nimi
Nóż w kręgosłup miedzy łopatki i już w życiu na nikogo nie podniesie ręki.
W takich przypadkach to nawet przyjebanie z partyzanta temu typowi nie ujmuje honoru
grudzin7 napisał/a:
W takich przypadkach to nawet przyjebanie z partyzanta temu typowi nie ujmuje honoru
Jak chłop bije to nok
Ale jak baba chłopa niszczy i bije to facet cipa i tylko śmiech.
Szmaciarz w lewej dłoni trzyma chyba jakiś pistolet, który chowa za pasem gaci, gdy do niej podchodzi.
MaksiKing napisał/a:
kurwa 5 chłopa i nagle rozbiegli się jak prusaki kiedy faja wróciła i zaciągała ją jak hitman ofiarę ? WTF? pizdy jebane...
Pizdy jebane to by pomogły tej raszpli. Dobrze zrobili, to nie ich sprawa.
maddog77 napisał/a:
Nóż w kręgosłup miedzy łopatki i już w życiu na nikogo nie podniesie ręki.
Chyba nie ma takiej potrzeby, samo potrącenie i wpierdol, powinny szmatę czegoś nauczyć.
Sprawa dla prokuratora. Co najmniej kilka lat odsiadki, jeśli nie kilkanaście, w przypadku stwierdzonego usiłowania zabójstwa. Gnoja należy na długo izolować od reszty społeczeństwa.
Niedawna akcja z naszego podwórka zakończona zgonem.
"Wyglądało to jak potracenie przez bmw. Może to być jednak zabójstwo."
https://www.kronikatygodnia.pl/artykul/37276,wygladalo-to-jak-potracenie-przez-bmw-moze-to-byc-jednak-zabojstwo
Niedawna akcja z naszego podwórka zakończona zgonem.
"Wyglądało to jak potracenie przez bmw. Może to być jednak zabójstwo."
https://www.kronikatygodnia.pl/artykul/37276,wygladalo-to-jak-potracenie-przez-bmw-moze-to-byc-jednak-zabojstwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów