Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Up
Up
Pierdolicie jak stare Pizdy...
Sam pierdolisz, mam sąsiada, 18-19 lat. Siedzi sam w domu. Matka, psychiatryk, ojciec zmarł w zeszłym roku. Gość bez zawodu, w naukach zdalnych nie uczestniczy bo nie ma kompa. Zasiłek, zus, mops zabrany. Za wynajem nie placi. Wczoraj mnie prosił o jedzenie, pomogłem, ale sam też nie mam wiele. Bieda, bieda. Jak mogę to pomogę. Ktoś tam do niego przyjdzie, ale to takie studenckie życie. I mi nie pierdol na UP-y! Bo wiem co mówie, co mówią. Gość totalnie nie ogarnięty. I w którą stronę idzie bezdomność? Level up/ czy down?
Sam pierdolisz, mam sąsiada, 18-19 lat. Siedzi sam w domu. Matka, psychiatryk, ojciec zmarł w zeszłym roku. Gość bez zawodu, w naukach zdalnych nie uczestniczy bo nie ma kompa. Zasiłek, zus, mops zabrany. Za wynajem nie placi. Wczoraj mnie prosił o jedzenie, pomogłem, ale sam też nie mam wiele. Bieda, bieda. Jak mogę to pomogę. Ktoś tam do niego przyjdzie, ale to takie studenckie życie. I mi nie pierdol na UP-y! Bo wiem co mówie, co mówią. Gość totalnie nie ogarnięty. I w którą stronę idzie bezdomność? Level up/ czy down?
Kurwa zryłeś mi beret tym wpisem.
Coś w tym jest z tymi zjebami urodzonymi po 2000r. W ogromnej większości są to takie kurwa dauny, że aż jest mi przykro kiedy o tym myślę. I pomyśleć, że za 20-30lat to oni będą nas "leczyć" na stare lata. Teraz mają hajs i prezenty od koncernów za wciskanie chujowych leków, w przyszłości będą mieli hajs i prezenty od państwa za usypianie ludzi w wieku 50-60lat, coby zus lepiej się miał. Mamy przejebane.
Cóż, ktoś tych po 2000 ukształtował. Za zjebane pokolenie odpowiada zjebane pokolenie z przeszłości. Zamiast pić piwko po pracy przed telewizorem trzeba było porozmawiać z synem o wierze, patriotyzmie, czy szacunku do innych. Ale wy woleliście zostawić wychowanie kobietom, albo zdegenerowanemu do granic możliwości systemowi edukacji, to teraz macie tego skutki.
Cóż, ktoś tych po 2000 ukształtował. Za zjebane pokolenie odpowiada zjebane pokolenie z przeszłości. Zamiast pić piwko po pracy przed telewizorem trzeba było porozmawiać z synem o wierze, patriotyzmie, czy szacunku do innych. Ale wy woleliście zostawić wychowanie kobietom, albo zdegenerowanemu do granic możliwości systemowi edukacji, to teraz macie tego skutki.
Coś w tym jest, widzę to po dzieciach od brata. On zapierdala do roboty, odwala jakieś fuszki a ona zapierdala po sklepach wydając pieniądze i pierdoli, że jej w domu nic nie pomoże. Starszy synek napierdala na kompie w robloxy a gdy inne dzieci chcą się z nim bawić to matka mówi, że on jest zmęczony i może kiedy indziej. Dzieciak chodzi do 2 podstawówki i nie umie się wypowiedzieć bez jąkania, a jego idolami są jakieś zjeby z youtuba, jego marzeniem to mieć kanał na youtubie i grać w gierki.
Albo siostrzeniec od kumpla, wapmajster z gównem na głowie bo tej fryzury inaczej nazwać się nie da. Kopia Jarosława Psikuty z "Chłopaki nie Płaczą", pizda która pierdoli na prawo i lewo, że ma zajebiście silną psychikę a siedzi na karaczanie i chleje z kumplami.
Dobra koniec wylewania żalów w internetach.
Coś w tym jest, widzę to po dzieciach od brata. On zapierdala do roboty, odwala jakieś fuszki a ona zapierdala po sklepach wydając pieniądze i pierdoli, że jej w domu nic nie pomoże. Starszy synek napierdala na kompie w robloxy a gdy inne dzieci chcą się z nim bawić to matka mówi, że on jest zmęczony i może kiedy indziej. Dzieciak chodzi do 2 podstawówki i nie umie się wypowiedzieć bez jąkania, a jego idolami są jakieś zjeby z youtuba, jego marzeniem to mieć kanał na youtubie i grać w gierki.
Albo siostrzeniec od kumpla, wapmajster z gównem na głowie bo tej fryzury inaczej nazwać się nie da. Kopia Jarosława Psikuty z "Chłopaki nie Płaczą", pizda która pierdoli na prawo i lewo, że ma zajebiście silną psychikę a siedzi na karaczanie i chleje z kumplami.
Dobra koniec wylewania żalów w internetach.
No świat stanął na głowie. Te pierdolone bezstresowe wychowanie. Jestem z rocznika 81, jak dostałem od starego w pizde za cos, to uwierzcie, tarłem dupa po dywanie .Nie było tłumaczenia i cackania. Odjebałeś, wpierdol, odjebał twój brat, obaj w pizde. I własnie takie PIZDY wyrosły z tamtych lat, bo nie dostawały w pierdol. Znam kolege który puknął rozwódke, matka 18-letniego zjeba. Jak zobaczyłem na fb zdjecie jego ojca. łeb w łeb synek, takie wystające zeby, Pełen uśmiech. ok. Twarz tęskniąca za rozumem. Synek debil, tatuś po siłce. Dziekuje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów