📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Białe zjeby próbują dorabiać do tego jakąś ideologię. Nie kumają, że ciemnoskórym gentlemanom chodzi tylko o szaber i rozpierdal.
Mam nadzieję, że to ich czegoś nauczy i nie będą popierać tych pseudo protestów.
To tylko jeden odosobniony przypadek.
Reszta czarnych jest milutka jak kaczuszka.
Reszta czarnych jest milutka jak kaczuszka.
I bardzo kurwa dobrze. Mam nadzieję, że ich to otrzeźwi i zorientują się, że nie ma żadnych stron, bo do tego trzeba mieć jakieś idee.
Tak ciężko zrozumieć ?
MOKEBE CIĘ OPLUJE A TY GO PRZEPROSISZ... TO SĄ ZWYKLI FRAJERZY I TO JEST WŁAŚNIE PROBLEM BIAŁYCH W AMERYCE
Zapomnij, neo-marksistowskie lewactwo ma tak sprany łeb ze przepraszają bambusów na kolanach
Galin napisał/a:
I bardzo kurwa dobrze. Mam nadzieję, że ich to otrzeźwi i zorientują się, że nie ma żadnych stron, bo do tego trzeba mieć jakieś idee.
Zapomnij, neo-marksistowskie lewactwo ma tak sprany łeb ze przepraszają bambusów na kolanach
oni chyba protestują dla samego sensu protestu, raczej nie słyszałem, że oczekują jakiś politycznych zmian... więc skoro kamerzysta jest po stronie anarchii to w sumie otrzymał to o co walczy, albo bardziej namiastkę. tylko po co on panikuje?? to ja nie wiem. Jak by chcieć wygrać zawody i jednocześnie bać się tego, że może się to udać
zenek111 napisał/a:
Dobrze tak białym debilom, którzy się lansują w necie i pokazują kciuk do góry tej hołocie.
Mam nadzieję, że to ich czegoś nauczy i nie będą popierać tych pseudo protestów.
Będą popierać bo to woda na młyn demokratów. Ich głównym hasłem od lat jest antyrasizm. Nie ma rasizmu, wojny ras na ulicach ? Nie ma paliwa politycznego. Co nie znaczy, że ta biała hołota, pożyteczni idioci, w ogóle zdają sobie sprawę z tego jak są rozgrywani przez środowisko które wspierają.
Co więcej, głownym argumentem demokratycznych ynteligentów jest teraz apel aby nie łączyć protestów z bandytami "którzy wykorzystują fakt, że policja jest zajęta represjonowaniem pokojowych demonstracji". Więc klasyczne wyparcie - czarni są super, jak jakiś czarny jest be, to przypadek, bandyta jak każdy, kolor skóry nie istotny a robi wszytsko bo policja zamiast go ścigać morduje czarnych gdzie indziej... xD Kocham to tępe społeczeństwo. Ale spokojnie, pod względem intelektualno-logicznym nasze goni ich bardzo szybko
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów