Pokojówka przygotowuje ręczniki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jeśli myślicie, że zwinie ręcznik w kształt kutasa to się mylicie.
Zostawcie w hotelu w Egipcie czy Turcji napiwek pod popielniczką w postaci 1-5USD to jeszcze inne cuda potrafią zrobić.
Pokój jest w dodatku posprzątany idealnie, świeże kwiaty itd.
leonfun napisał/a:
Zostawcie w hotelu w Egipcie czy Turcji napiwek pod popielniczką w postaci 1-5USD to jeszcze inne cuda potrafią zrobić.
za 10$ to pewnie z chuja helikopter zrobią
Zostawiłem kiedyś 3$ i wstawili mi dodatkowe łóżko Wiec lepiej za dużo nie dawać bo jeszcze rodzinke wam sprowadzą albo dziwke najmą
moja była pracowała kiedyś w hotelu i dowiedziałem się takiej ciekawostki, że myją podłogi, muszlę w kiblu itd ręcznikami, i to nie tylko w tym jednym hotelu się tak robi oczywiście potem ręczniki do prania no ale sam fakt..
Myslalem, ze zrobi cos lepszego... Pokojowka tez brzydka, ale i tak ruchalbym
A później przyjedzie Janusz na wakacje olexklusiw na kredyt, wytrze ręcznikiem niedomytą dupe i cała robota pokojówki pójdzie się je*ać.
Hmm myślałem że będzie jakieśmorderstwo, albo chociaż chuj lub pizda. A tu jebany słonik. Nie pomyliłeś portali?
I tak ktoś se w to chuja wytrze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów