18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Krótka dyskusja na temat z TVN24 - o tym jak stary arab poślubił 8-latkę i w trakcie nocy poślubnej panna młoda zmarła, bo się wykrwawiła.

Zaznaczone posty - na zielono - posiadająca męża araba
Na czerwono - wygląda na to, że jest z Egiptu i mieszka w Polsce, albo tatuś arab...

Tyle na temat pokojowego nastawienia...

Zgłoś
heraldd 2013-09-12, 19:39
@ Kyuketsuuki
Nie zmienia to faktu że pier**lisz od rzeczy w temacie islamu żabciu ;* Tradycja jest nierozerwalnie powiązana z religią co wyjaśnili Ci koledzy powyżej.
Zgłoś
Laomedont 2013-09-12, 22:52 1
skurwysyńskie, pierdolone lewaki...
"to nie islam" za to kula w pusty łeb, islam zezwala na zawieranie takich małżeństw, ba nawet ich Kochany prorok machomet był żonaty z 4 czy 5 letnia dziewczynka, skurwysyny pierdolone...
Dla mnie jedynym rozwiązaniem jest puścić na ta cala muslimowa zarazę bomby termojądrowe (duza silą wybuchu, male promieniowanie)
Nie mam pojęcia jakim cudem te lewaki tolerują tych szkodników, ale gdy czytam ze islamiści coś zrobili dziecku/kobiecie(wiem ze chrześcijanie również siebie zabijają gwałcą, ale katolicyzm walczy z tym, 10 przykazań itp itd...) i to wiara pokoju to mnie szlak trafia...
Zgłoś
Mycroft 2013-09-13, 14:57
@ Kyuketsuuki

No i nadal język pełen agresji i epitetów...

Sama radość.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów