Dzisiaj w mojej skrzynce pocztowej znajdowała się wiadomość od zagorzałego przeciwnika obecnego ustroju naszego kraju, który podpisał się jako "pokolenie JPII". Ciekawe w tym wszystkim jest to, że każdy z naszych sąsiadów miał identyczną wiadomość w swojej skrzynce i każda z nich była... pisana ręcznie :O Mógł sobie ten ktoś to skserować, ale wybrał dłuższą drogę w walce z władzą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No, jak ci spod znaku Janusza Pawła, obrońcy pedofili, jednego z największych zbrodniarzy w historii (pandemia AIDS w Afryce to w wielkiej części jego zasługa) dobiorą się do koryta to dopiero będzie przejebane. Patałach Tusk i jego zgraja złodziejaszków to przy tym nic.
Szkoda, że nie ma w Polsce partii na którą można by oddać głos. Mieli być Republikanie a jest jeden wielki chuj (na zdjęciu poniżej)
Szkoda, że nie ma w Polsce partii na którą można by oddać głos. Mieli być Republikanie a jest jeden wielki chuj (na zdjęciu poniżej)
Up. Mam nadzieję że coś bierzesz na te zaburzenia...
to chyba sie przysluzyl tym ze jest aids w afryce
Autor tego liściku ma więcej jaj, niż te wszystkie pizdy, które marudzą o biedzie w kraju z piwem przed telewizorem.
@Xardas, tak twoją siostrę jak jesteś w robocie. Dobra jest.
Smutne, ale prawdziwe. To co skurwysyn tusk wyprawia z naszą ojczyzną, to w pale się nie mieści. Na nim powinno się dokonać społecznego samosądu.
mi tam jest zajebiście, nie kolekcjonuje pieniędzy, zarabiam dużo i wydaje dużo
gordonviet napisał/a:
@Xardas, tak twoją siostrę jak jesteś w robocie. Dobra jest.
LoL. Zabiła by cię spojrzeniem. Ma alergię na lewactwo.
Ale na pocieszenie powiem Ci, że trzymasz poziom.
ale będą jaja jak Macierewicz zostanie ministrem (ja prognozuję, że sprawiedliwości). Jak to mawiał Jacek Kuroń po obaleniu komuny - lepiej nie będzie ale na pewno śmieszniej
gordonviet napisał/a:
No, jak ci spod znaku Janusza Pawła, obrońcy pedofili, jednego z największych zbrodniarzy w historii (pandemia AIDS w Afryce to w wielkiej części jego zasługa) dobiorą się do koryta to dopiero będzie przejebane. Patałach Tusk i jego zgraja złodziejaszków to przy tym nic.
Obrazek
Popraw datę urodzin a jeśli jednak jest prawdziwa to zachowuj się jak na 26 latka przystoi.
to że napisała to odręcznie i nie zkserowała tylko każdy z sąsiadów dostał taki liścik znaczy że szanuje adresatów.
gordonviet ogólnie to pierdzę w twoim kierunku:
gordonviet ogólnie to pierdzę w twoim kierunku:
I znak Polski Walczącej, teraz każdy głupi kutas wyciera sobie brudny ryj tym symbolem.
jp to kurwy bez honoru 5 na 1 ! banda łysego, buractwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów