📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ja się cieszę że wyrosłem ze zjebanych dyskotek i techno zjebstwa.
ha! popłakałem się!
Pamiętajmy żeby nie czuć się gorzej tylko dlatego że żyjemy w lepszych spokojniejszych czasach! Korzystajmy z tego z całych sił i bawmy się kiedy mamy na to czas bo nie wiadomo co przyjdzie nam robić jutro.
Pamiętajmy żeby nie czuć się gorzej tylko dlatego że żyjemy w lepszych spokojniejszych czasach! Korzystajmy z tego z całych sił i bawmy się kiedy mamy na to czas bo nie wiadomo co przyjdzie nam robić jutro.
Uuuu, dobre. Na początku myślałem, że będzie to kolejne chujostwo typu kochajmy ludzi tak szybko odchodzą. Tu jednak chodziło o uczucia, o to co się do pustej głowy natłukło się przez lata. Ból kształci, a cierpienie wzmacnia. Dziś mamy tylko bezstresowych nastolatków, którym nic się nie chce - (czyt. nawet myśleć) i są swego rodzaju upośledzeni życiowo.
Nigdy nie zapomnę, jak za małolata grając w piłkę powiedziałem starszemu, z którym graliśmy "Ty kur*o!" bo nie podał. Tak głupio mi się wyrwało. Jemu też się wyrwał - cios w moją szczękę. W ciągu sekundy zrozumiałem co to kultura, szacunek - nie wiem nawet jak to określić. A dziś? Dziś jest internet. Przez 2 tysiąclecia życie toczyło się podobnym torem tylko narzędzie były nowocześniejsze, w XXI wieku wszystko staje na głowie - cała psychika i definicja człowieka oraz jego zachowań.
Nigdy nie zapomnę, jak za małolata grając w piłkę powiedziałem starszemu, z którym graliśmy "Ty kur*o!" bo nie podał. Tak głupio mi się wyrwało. Jemu też się wyrwał - cios w moją szczękę. W ciągu sekundy zrozumiałem co to kultura, szacunek - nie wiem nawet jak to określić. A dziś? Dziś jest internet. Przez 2 tysiąclecia życie toczyło się podobnym torem tylko narzędzie były nowocześniejsze, w XXI wieku wszystko staje na głowie - cała psychika i definicja człowieka oraz jego zachowań.
@upup
Tak jest i chuj z tym zrobisz. Chcesz sztucznego cofnięcia rozwoju żeby młodzież się uszlachetniła? (pamiętaj że ciebie ten proces też by dotknął bez względu na osobiste wartości)
Tak jest i chuj z tym zrobisz. Chcesz sztucznego cofnięcia rozwoju żeby młodzież się uszlachetniła? (pamiętaj że ciebie ten proces też by dotknął bez względu na osobiste wartości)
Tymczasem przenoś moję duszę utęsknioną
Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych,
Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych;
Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem,
Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem;
Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała,
Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała,
A wszystko przepasane, jakby wstęgą, miedzą
Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą.
Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych,
Szeroko nad błękitnym Niemnem rozciągnionych;
Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem,
Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem;
Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała,
Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała,
A wszystko przepasane, jakby wstęgą, miedzą
Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą.
ruska propaganda ! Szkoda, że nie pokazali jak gwałcili dzieci i plądrowali domy przy "wyzwoleniu" miast.
no kurwa, coś w tym jest
O kurwa, jaka ta ruska armia piękna! Buty mają, guziki pozapinane! Nawet karabinu na sznurku nie muszą wiązać, no krasnaja armija ideał!
A co do filmu- bardzo ciekawy, dający do myślenia.
A co do filmu- bardzo ciekawy, dający do myślenia.
Witam. Pierwszy komentarz tutaj, bardzo miło mi poznać.
Krótki film pokazuje niewdzięczne pokolenie pedałów, które tylko i wyłącznie się bawi. Z drugiej strony mamy pokolenie starsze, które straciło młodość aby "nowi" mieli łatwiejsze życie. Ale co to za pierdolenie, że dzisiejsza młodzież jest gorsza niż wy, stare pryki. W porównaniu do bardzo dawnych czasów wy też jesteście leniwym i dziwacznym pokoleniem. Czy za młodu cały dzień zapierdalaliście na polu? Biegaliście z obornikiem? Ludzie których dawno już nie ma widzieli w was rozleniwione społeczeństwo. Takie sranie, że dawniej było lepiej. Dzisiejsze dzieciaki będą miło wspominać młodość przy kompie czy PS-ie i tak samo "hejtować" młodsze pokolenia siedzące przy emulatorach wirtualnej rzeczywistości. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Krótki film pokazuje niewdzięczne pokolenie pedałów, które tylko i wyłącznie się bawi. Z drugiej strony mamy pokolenie starsze, które straciło młodość aby "nowi" mieli łatwiejsze życie. Ale co to za pierdolenie, że dzisiejsza młodzież jest gorsza niż wy, stare pryki. W porównaniu do bardzo dawnych czasów wy też jesteście leniwym i dziwacznym pokoleniem. Czy za młodu cały dzień zapierdalaliście na polu? Biegaliście z obornikiem? Ludzie których dawno już nie ma widzieli w was rozleniwione społeczeństwo. Takie sranie, że dawniej było lepiej. Dzisiejsze dzieciaki będą miło wspominać młodość przy kompie czy PS-ie i tak samo "hejtować" młodsze pokolenia siedzące przy emulatorach wirtualnej rzeczywistości. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Film bardzo dobrze wykonany, ale chujowo zmontowany. Muzyka w ogóle nie pasuje i przejścia chujowe, a to Two Steps From Hell to już kurwa apogeum.
moje pokolenie wyzywano od drechow, hip hopowczykow itd. dzisiejsze pokolenie wyzywa sie od pedalow.
Pierdolone kacapy, szkoda, że w ogóle dożył. Czerwony, Ruski, skurwysyn.
Ja też chodzę na imprezy, ale nigdy w życiu nie pomyślałbym, żeby wyjebać komuś z bara (nie mam tak niskiej samooceny, żeby taką żenadą ją podnosić). Chyba, żeby urwał mi się film od najebania, ale wtedy to znajomi nie pozwoliliby mi wyjść na imprezę. Więc proszę nie upokarzać mojego pokolenia.
A sorry przecież to film o rosyjskiej szarańczy...
A sorry przecież to film o rosyjskiej szarańczy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów