📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak bo taka ładowarka indukcyjna na ziemi to zajebisty pomysł. elektr0ni1ka dlatego tam nie robisz bo za tępy jesteś. takie coś na dłuższą metę się nie opłaca. uważasz, że ile by to wytrzymało? ktoś by uwagę zwrócił? domniemanie że ta naklejka to ładowarka indukcyjna to jedno ale logika podpowiada, że kurwa po co i na co? ładowanie telefonu na podłodze to rzeczywiście super pomysł. gratuluje wszystkim inteligencji co tak uważają.
Nalepki na podłodze są zrobione dla kretynów idących z głową w telefonie... Inteligenci powyżej...
Ja opatentuje oddychanie przez telefon. Ty nie musisz oddychać telefon to zrobi. Może działać nie będzie, ale przyjemniej na świecie będzie.
Syja, Ale kto tu mówi o opłacalności czegoś takiego. Ja mówię tylko, że to by była świetna reklama. A ładowanie indukcyjne działa pewnie w odległości kilku cm, możnaby nad powierzchnią ładowarki położyć spasowane z podłogą szkło hartowane i dopiero na nie nakleić naklejkę.
A to po co i na co? Kto by na trzeźwo skakał na szybę z rozbiegu, żeby ją zbić? A jednak media się o tym rozpisywały. vacacion.pl/20-czy-wiesz-ze/ciekawostki/251-ogromne-pienidze-na-wycignici-reki
A to po co i na co? Kto by na trzeźwo skakał na szybę z rozbiegu, żeby ją zbić? A jednak media się o tym rozpisywały. vacacion.pl/20-czy-wiesz-ze/ciekawostki/251-ogromne-pienidze-na-wycignici-reki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów