Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojej, a tutaj nie ma wysrywów na temat koloru skóry agresora, który kopie leżącego po głowie?
Nie pasuje do rasistowskich urojeń?
Ssij dalej czarna palę lewacka parówo.
Nawet jeśli senior coś tam nabroił, to jednak napierdalać w taki sposób starszego człowieka to skurwysyństwo, agresor do gazu
a moze walil konia na male dzieci
Jakiego starszego? Bydle w sile wieku, może dobija 60, ale na moje ma z 55. Wpierdol rzeczywiście przesadzony, ale jeśli grubas sapie do dzieciaków i wyskakuje z łapami, to mu się należało. Cwaniak wobec dzieci. Jebany cwel.
Kiedyś była dyscyplina. Gnoje nie odpierdalały. Każdy na ulicy ci mógł zajebać, nauczyciel tak samo. Pochwaliła się w domu to dobitka. A teraz małe pedały nikogo nie szanują. Jakbym był tym kolesiem to bym dojebał później gnoja i wyjebał mu w łeb młotkiem.
Nawet jeśli senior coś tam nabroił, to jednak napierdalać w taki sposób starszego człowieka to skurwysyństwo, agresor do gazu
podziękował ojcu za "udane" dzieciństwo
no co ty na ukraine tam moze sie wyzyc
Pierdolisz tam , jak gość bije obce dziecko to znaczy że nie mniej pierdolnięty od tego od którego wyłapał wpierdol, nie pochwalam ale obaj siebie warci.
Jakiego starszego? Bydle w sile wieku, może dobija 60, ale na moje ma z 55. Wpierdol rzeczywiście przesadzony, ale jeśli grubas sapie do dzieciaków i wyskakuje z łapami, to mu się należało. Cwaniak wobec dzieci. Jebany cwel.
Czyli co szczeniaki będą ci zarysowywać furę śmiać ci się w twarz a ty będziesz stał i grzecznie patrzył ?
at ~30 temu jak szczeniak byłem, też lepe dostałem od starego frajera, bardziej postawnego, otóż kolega z podwórka wyrył napis legia na masce fiata, jestem z łodzi i tutaj wszyscy byli za łksem.
Typ dorwał pierwszego lepszego "mnie" i sobie popychanki robił i że stary za chwile zapłaci.
Najpierw mój brat mu ryją tak opierdolił że żyć już mu się odechciało, a potem mój stary ZOMOwiec mu życie upr
Wystarczy że stary w zomo był. czyli zykła kurwa i menda. ty jako jego syn pewnie jeszcze bardziej zjebany jesteś.
Wracając do obicia grubasa. Chuj mnie to jebie. Nie szkoda ani troche.
Hmm to zależy jak temu młodszemu zajebał bo jeśli ten leży na intensywnej bo stary najebany mu spuścił wpiedol to i tak za mało dostał ... Tak czy srak za zajebanie młodemu dostał wpiedol od starszego .... Z resztą to zwierzęta kurwa na chuj rozmyślać oni się o banana maczetami okładają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów