Ale bym chciał znaleźć się obok takiej sytuacji zaj***ł bym jak psa i nikt by nie płakał.
Wstawaj, zesrałeś się...
Nie pasuje do rasistowskich urojeń?
Typ dorwał pierwszego lepszego "mnie" i sobie popychanki robił i że stary za chwile zapłaci.
Najpierw mój brat mu ryją tak opierdolił że żyć już mu się odechciało, a potem mój stary ZOMOwiec mu życie uprzykrzył.
Czy brat zrobił właściwie? myślę że tak jeśli typ mu brata uderzył, nawet jak mu samochód porysował, było iść na suki i załatwiać wedle prawa lub się z rodzicami dogadać. Jak ważysz 120kg+ i walisz małego 20kg szczyla to jaka taryfa ulgowa ci się należy...
Najpierw mój brat mu ryją tak opierdolił że żyć już mu się odechciało, a potem mój stary ZOMOwiec mu życie uprzykrzył.
Czy brat zrobił właściwie? myślę że tak jeśli typ mu brata uderzył, nawet jak mu samochód porysował, było iść na suki i załatwiać wedle prawa lub się z rodzicami dogadać. Jak ważysz 120kg+ i walisz małego 20kg szczyla to jaka taryfa ulgowa ci się należy...
A twój braciszek zgodnie z prawem załatwić sprawy nie mógł? No tak dzieci ZOMOwca - tępe i myślące że im wszystko wolno. Szczam na taki tym ludzi.
Nawet jeśli senior coś tam nabroił, to jednak napierdalać w taki sposób starszego człowieka to skurwysyństwo, agresor do gazu
Jakiego starszego? Bydle w sile wieku, może dobija 60, ale na moje ma z 55. Wpierdol rzeczywiście przesadzony, ale jeśli grubas sapie do dzieciaków i wyskakuje z łapami, to mu się należało. Cwaniak wobec dzieci. Jebany cwel.
Lat ~30 temu jak szczeniak byłem, też lepe dostałem od starego frajera, bardziej postawnego, otóż kolega z podwórka wyrył napis legia na masce fiata, jestem z łodzi i tutaj wszyscy byli za łksem.
Typ dorwał pierwszego lepszego "mnie" i sobie popychanki robił i że stary za chwile zapłaci.
Kurwa chwali się że jego stary był w Zomo
Jak to jest być śmieciem od urodzenia?
Jeszcze późniejsze dołożenie łokci i kopanie w głowę..