Dobita przez basen.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niektóre kobiety są tak durne że nawet chodznia nie ogarniają a ci debile chcą im dać prawo do głosowania i jeżdzenia samochodem!
Ja pierdolę, no nawet ciężko jest zanalizować głupotę niektórych bab, no bo co tu się właśnie odpierdoliło? Jeszcze rozumiem, gdyby zahaczyła stopą o stopień czy coś, ale w momencie gdy chciała postawić prawą stopę na schodku, w połowie wykonywania tej czynności jej mózg się chyba wyłączył (pewnie za bardzo "zamyśliła się" na temat swoich emocji) i cofnęła nogę. W tym momencie nie wiedzieć czemu oba kolana się pod nią ugięły, przez co straciła równowagę. I jeszcze pół biedy gdyby byłoby jej wstyd za własne spierdolenie umysłowe, ale nie! Ona jak większość tępych dzid będzie uśmiechnięta od ucha do ucha i jeszcze dumna ze swojej głupoty. "Patrzcie na mnie, jaka ze mnie szalona, głupiutka bździągwa, zwróćcie na mnie uwagę!" Mój wyrok to utylizacja, im szybciej tym lepiej.
Ładne osiedle.
Sprytny koleś
Ja najebany lepiej chodzę, ba, najebany to mam jeszcze lepszą kontrolę, albo tak mi się tylko wydaje ...
bloodwar napisał/a:
Niektóre kobiety są tak durne że nawet chodznia nie ogarniają a ci debile chcą im dać prawo do głosowania i jeżdzenia samochodem!
Z filmiku twierdze ze gościu dupę zaciągał na chatę aby ją przelecieć a nie dać jej prawa wyborcze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów