📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
b1ackd0g napisał/a:
angielski na poziomie gimbazy wymagany
Pewnie i tak zrozumiałeś tylko te wyrażenie które wstawiłeś do tytułu.
Prze koleś nafurany
tylko mi Toma Cruise'a przypomina?
zielak300 napisał/a:
Pewnie i tak zrozumiałeś tylko te wyrażenie które wstawiłeś do tytułu.
JAPA !!! Posłuchaj lepiej jeszcze raz co przewija ten ziomek, bo to mistrzostwo i jeżeli to nie fake to naprawdę gość ma w mózgu niezły bajzel
Jak wyszło Diablo 3 ze wszystkimi swoimi debilnymi „unowocześnieniami” jak wymagane połączenie z internetem grając w Single czy Auction House na prawdziwe pieniądze, zastanawiałem się co za kretyni to kupią. Jak w zeszłym tygodniu wyszła informacja że zdupiony patch rozpieprzył całą ekonomię i ludzie stracili sporo kasy, zastanawiałem się co za kompletne bezmózgi nadal w to grają…
Teraz już wiem. Yeah, dude… it’s so intence…
Mam nadzieję że to fejk. Inaczej nie dziwie się że ojciec go się wyrzekł.
Teraz już wiem. Yeah, dude… it’s so intence…
Mam nadzieję że to fejk. Inaczej nie dziwie się że ojciec go się wyrzekł.
Niezły popierdol, prawdziwy ultra nerd. Gdyby nie targi nie widziałby światła dnia. Nie będzie miał dzieci raczej, dzięki temu się nie rozpleni. Bo jak.
On pił jakiś roztwór amfetaminy? W sumie czasami zazdroszczę takim ludziom, żyją sobie w swoim wyimaginowanym świecie, są szczęśliwi, piją jakieś dziwne rzeczy, opowiadają o swoim hobby z autentyczną pasją. Co z tego, że są dysfunkcyjni społecznie? Oni o tym nie wiedzą.
Rzyć na zwisu.
Ustawka, gość świetnie zagrał. Piwko.
A reporterkę bym przyszpilił.
A reporterkę bym przyszpilił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów