Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:26
Pokrywa
krystek94 • 2025-01-14, 12:48
Do wypadku doszło na terenie zakład przemysłowego we wsi Nowonikołajewskij (Tatarstan).
Zerwanie pokrywy pojemnika z lakierem pod ciśnieniem. Poszkodowany 35-letni mężczyzna, który naprawiał silnik, trafił do szpitala z obrażeniami.

00:00
-01:10
Download

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cocktajl 2025-01-14, 18:47
gdfgdf napisał/a:

Dokładnie, każdy jedzie po Putinie a to nie jest na prawdę zły człowiek i by było nam dobrze, w jego obozie, to nie, trzeba było iść na zachód, to macie teraz pełno popielatych, gejostwa, niedługo trzeba będzie c🤬kę Urszuli lizać, będzie losowanie i ten kto wylosowany w EU danego dnia liże psiochę, ciekawe jak wam się to spodoba wszystko, dalej będziecie na Zandberga głosować k🤬a ja już nie mam siły na to wszystko ide zwalić

Nie no to jest sobie taki misio popierdółka.
Jebnij się w dekiel. Nie wiedziałem że w tym narodzie po tylu latach komuny jest tylu proruskich romantycznych fanatyków.
A żeby dupov sie nie obsrał. Nie nazywaj mnie pierdoolonym ukrem tylko jestem z Polski. I wódka jest polskim wynalazkiem a wam c🤬j w dupe!
Zgłoś
dancio1978 2025-01-14, 22:15 2
Siriuz napisał/a:

Od wybuchu wojny taki zlew. Część wrzucają pewnie Ukraińcy.
Ponad to ponieważ należymy do bloku zachodniego, to u nas można zostać pociągniętym do odpowiedzialności za nieautoryzowane publikowanie takich treści z zachodu, ale to co dzieje się za wschodnią granicą to c🤬j. Takie tam uznaniowe podejście do prawa. Mamy paragraf na publiczne znieważenie głowy obcego państwa, ale po wybuchu wojny prokuratura ma to w dupie i każdy od kundla przez celebrytów po polityków jedzie po Putinie w publicznych mediach.

Putin to nie głowa państwa a zbrodniarz wojenny. Następną rzeczą jest nieuznawany werdykt wyborów wiec nie można mówić prezydent bo nim nie jest.
Zgłoś
Siriuz 2025-01-14, 22:36 2
dancio1978 napisał/a:

Putin to nie głowa państwa a zbrodniarz wojenny. Następną rzeczą jest nieuznawany werdykt wyborów wiec nie można mówić prezydent bo nim nie jest.

Sam jesteś zbrodniarz wojenny. Najpierw trzeba udowodnić winę przed sądem, chociaż niektórzy jak np USA mają w dupie takie sądy.

[ Dodano 2025-01-14, 22:38 ]
cocktajl napisał/a:

Nie no to jest sobie taki misio popierdółka.
Jebnij się w dekiel. Nie wiedziałem że w tym narodzie po tylu latach komuny jest tylu proruskich romantycznych fanatyków.
A żeby dupov sie nie obsrał. Nie nazywaj mnie pierdoolonym ukrem tylko jestem z Polski. I wódka jest polskim wynalazkiem a wam c🤬j w dupe!

W tym nardzie po tylu latach komuny jest pełno debili którzy popierają Zandberga i Eurokouchoz.
Zgłoś
t3mp 2025-01-15, 16:09
też bym się obraził
Zgłoś
dancio1978 2025-01-15, 19:38
Siriuz napisał/a:

Sam jesteś zbrodniarz wojenny. Najpierw trzeba udowodnić winę przed sądem, chociaż niektórzy jak np USA mają w dupie takie sądy.
W tym nardzie po tylu latach komuny jest pełno debili którzy popierają Zandberga i Eurokouchoz.

Jesteś skończonym debilem. I naprawdę nie obrażam a diagnozuję. Brak umiejętności logicznego myslenia i kojarzenia faktów przy niskim IQ...Tylko wspołczuć twoim bliskim...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem