Zerwanie pokrywy pojemnika z lakierem pod ciśnieniem. Poszkodowany 35-letni mężczyzna, który naprawiał silnik, trafił do szpitala z obrażeniami.

Dokładnie, każdy jedzie po Putinie a to nie jest na prawdę zły człowiek i by było nam dobrze, w jego obozie, to nie, trzeba było iść na zachód, to macie teraz pełno popielatych, gejostwa, niedługo trzeba będzie c🤬kę Urszuli lizać, będzie losowanie i ten kto wylosowany w EU danego dnia liże psiochę, ciekawe jak wam się to spodoba wszystko, dalej będziecie na Zandberga głosować k🤬a ja już nie mam siły na to wszystko ide zwalić
Od wybuchu wojny taki zlew. Część wrzucają pewnie Ukraińcy.
Ponad to ponieważ należymy do bloku zachodniego, to u nas można zostać pociągniętym do odpowiedzialności za nieautoryzowane publikowanie takich treści z zachodu, ale to co dzieje się za wschodnią granicą to c🤬j. Takie tam uznaniowe podejście do prawa. Mamy paragraf na publiczne znieważenie głowy obcego państwa, ale po wybuchu wojny prokuratura ma to w dupie i każdy od kundla przez celebrytów po polityków jedzie po Putinie w publicznych mediach.
Putin to nie głowa państwa a zbrodniarz wojenny. Następną rzeczą jest nieuznawany werdykt wyborów wiec nie można mówić prezydent bo nim nie jest.
Nie no to jest sobie taki misio popierdółka.
Jebnij się w dekiel. Nie wiedziałem że w tym narodzie po tylu latach komuny jest tylu proruskich romantycznych fanatyków.
A żeby dupov sie nie obsrał. Nie nazywaj mnie pierdoolonym ukrem tylko jestem z Polski. I wódka jest polskim wynalazkiem a wam c🤬j w dupe!
Sam jesteś zbrodniarz wojenny. Najpierw trzeba udowodnić winę przed sądem, chociaż niektórzy jak np USA mają w dupie takie sądy.
W tym nardzie po tylu latach komuny jest pełno debili którzy popierają Zandberga i Eurokouchoz.