📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
PinkRose napisał/a:
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Jeśli masz problemy z odróżnieniem "Usiąść kulturalnie z kolegami przy wódce i porozmawiać na różne tematy" a "napierdolić się jak menel" to sorry, ale ty masz tylko kolegów na pijackie noce
No chyba że twoim tematem przewodnim podczas spotkań jest to, kto jakim tempem pije, kto opuścił kolejkę, oraz kto zapuści pawia.
piszesz jakbyś był urażony moim pociskiem po twoim braku kolegów.
Jak wyglądała po kilku(nastu) minutach? Z pewnością podobne lub gorzej od tego kolesia:
...czyli haftowała dalej niż widziała. Mimo to, zawstydziła wielu z nas myślących, że potrafi szybko pić.
...czyli haftowała dalej niż widziała. Mimo to, zawstydziła wielu z nas myślących, że potrafi szybko pić.
To kiedy i kto się wiesza? Kiedy będzie bum w necie i wp/interwencja będą trąbić jak przy paulince?
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
od początku filmiku akcyza zerwana
Właśnie, że nie była zerwana...Znam dobre zawodniczki na moim osiedlu w Bydgoszczy na Szwederowie, ale ta ma mistrza
Właśnie, że nie była zerwana...Znam dobre zawodniczki na moim osiedlu w Bydgoszczy na Szwederowie, ale ta ma mistrza
Jest wiele lepszych wódek niż Luksusowa.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
ale Luksusowa jest najlepsza z tych z dolnej półki
yarzapp napisał/a:
troyak napisał/a:
ale Luksusowa jest najlepsza z tych z dolnej półki
Poza tym jest we flaszce co się nie turla.
chciałbym ją zobaczyć za 20-30 minut, zarzyganą i zasmarkaną i ciekawe czy by ktoś napisał że mu zaimponowała
Wy daje mi się że to jest Fake
Ponieważ kobieta przy takiej dawce alkocholu by umarła.
Chyba że zaczeła by wymiotować wtedy z trudem ale przeżyła by.
Zobaczcie na początku filmiku widać że akcyza jest zerwana wystarczy się tylko przyjrzeć . A taki klik mogli zrobić pod kamerą pzdr.
Ponieważ kobieta przy takiej dawce alkocholu by umarła.
Chyba że zaczeła by wymiotować wtedy z trudem ale przeżyła by.
Zobaczcie na początku filmiku widać że akcyza jest zerwana wystarczy się tylko przyjrzeć . A taki klik mogli zrobić pod kamerą pzdr.
i teraz ma wielki szacun na dzielni.
masakra jakaś.
masakra jakaś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów