📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dalsza część zapewne o wiele ciekawsza.
Muszę to napisać- zaimponowała mi;)
jak to nie fake ... to myśle, że zaczęła żygać 5 min później
przecież taka ilość alkoholu duszkiem by ją zabić mogła czyż nie ?;/
przecież taka ilość alkoholu duszkiem by ją zabić mogła czyż nie ?;/
kobieta nie przeżyła by takiej dawki alkoholu jednorazowo. Poza tym dziwne, że od początku filmiku akcyza zerwana i tyle. Fake jak chuj
chyba nie fake bo sie zaczerwieniła po kilkunastu sekundach ale widć ze trenuje ostro hehe
"Ale mnie suszyło" - powiesz to następnego ranka, szmato.
Przecież nie była zerwana akcyza, zresztą słychać jak odkręca, że nakrętka pierwszy raz jest odkręcana ;p
Nie wiem jak wy ale ja tam słyszałem charakterystyczny odgłos pękania tych małych łączeń nakrętki i reszty metalowej części główki, także moim zdaniem to nie fake
Ale co na pewno to żałuję, że nie było dane nam obejrzeć skutków ;p Tą część musimy niestety pozostawić naszej wyobraźni ;p
Ale co na pewno to żałuję, że nie było dane nam obejrzeć skutków ;p Tą część musimy niestety pozostawić naszej wyobraźni ;p
no fakt odgłos był na początku 4 razy się przesłuchiwałem... potem odkręciłem taką samą luksusową(niechcący pod ręką miałem ) i było ten sam dźwięk...
tylko, że ja to kulturalnie z kieliszków będę jechał
co jak co ale nadal cieżko mi uwierzyć ...
tylko, że ja to kulturalnie z kieliszków będę jechał
co jak co ale nadal cieżko mi uwierzyć ...
W tym temacie to flaszki zamiast piw powinny być
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów