18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
_................r 2010-02-16, 18:27
cacka sie z ta flaszka jak male dziecko

-----
kavka napisał/a:

fake or not happend

Zgłoś
e................n 2010-02-16, 18:29 5
ciekawe ilu ją miało tej nocy...
Zgłoś
Damianbeat 2010-02-16, 18:31
Nie ma opcji, żeby to był fake. Nie dość, że pokazuje flaszkę przed otwarciem to jeszcze po samym zachowaniu widać, że to jest nie grane...
Ja chcę się kurwa z nią ożenić!
Zgłoś
marson 2010-02-16, 18:39 1
nosz kurwa... nawet teorię otwierania flaszki za kamerą stworzył ktoś... no gratuluje wyobraźni... są takie dziewczyny, sam znam jedną o podobnych możliwościach, zaimponowała mi laska, sam tak nie zrobie i trudno, cienki jestem ale nie pisze ze fake... współczuje jej następnej godziny.. no może 30 minut po.
Zgłoś
vass 2010-02-16, 18:41
/elun
ciekawe ilu ją miało tej nocy.../
Nikt jej nie miał bo pewnie leżała zarzana dwa dni.
Ja stary chłop 190cm i 100 kg w życiu bym nie dał rady flaszki z gwinta waląć
Zgłoś
s................k 2010-02-16, 18:44
kraty w drzwiach jakby to jakiś poprawczak był.... ale trza przyznać, że ma skubana spust
Zgłoś
~komornik1000 2010-02-16, 18:47
Szkoda ze nie było ....chwile póżniej... na moje to wyrzygała sobie wątrobe i zesrała sie śledzioną . To sie nazywa parcie na szkło
Zgłoś
DunaYek 2010-02-16, 18:50
pewnie ze to jest mozliwe, zachwyca mnie glupota innych o rzekomej teorii spiskowej kamery czy cos, z takimi trickami na łodzka filmowke panowie startujcie:D dziewczyna obalila flaszke a potem zdychala przez pare dni. tyle
Zgłoś
hugoboss17 2010-02-16, 18:51
@vass
nie masz się czym przejmować, tak jak ona piją żule. Kulturalni piją kielonami
Zgłoś
ptasznik69 2010-02-16, 18:53
ciąg dalszy na hardzie
Zgłoś
misiek1991 2010-02-16, 19:00
kurwa, przez nią mam kompleksy teraz
Zgłoś
.................. 2010-02-16, 19:03
misiek1991 napisał/a:

kurwa, przez nią mam kompleksy teraz

Ta, taki stary jesteś i doświadczony w piciu, że kompleksy to mało powiedziane.
Zgłoś
s................k 2010-02-16, 19:14
Ludzie to jednak popieprzeni... Słyszałem że facet po 30 założył się że połówkę duszkiem wypije, zakład wygrał, tyle że jak poszedł spać, to już więcej się nie obudził. Miałem nadzieję, że teraz ludzie ciut mądrzejsi są... Nadzieja matką głupich:/
Damianbeat szczerze współczuje przyszłej małżonki... ja to nie chciałbym z taką na jednej imprezie siedzieć, co dopiero żenić się... Wyobraź sobie koszty wódki...
Zgłoś
szefooo 2010-02-16, 19:15
Jeśli już by to była ściema to nie trzeba żadnego montażu.
Wystarczy zrobić dziurę w kapslu zakleić banderolą i tyle.
Odkręcasz i pijesz soczek Costa. Metoda smaczna i prosta.
Zgłoś
AdiX 2010-02-16, 19:20
Typiara z Lubina, mieszkam 16 km dalej i widziałem to już z pół roku temu ;d Koleś mi ją na ulicy palcem na beszczela pokazywał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem