60 tysięcy na stadionie narodowym oglądało księdza z darem wskrzeszania, dziwne że Jarek nie poprosił o wskrzeszenie brata...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mojs napisał/a:
Btw. Pewnie byłeś na proteście tych z abstrachuje? Nie bo nie, czy jakieś inne inteligentne hasełka.
Nie byłem, nie jestem gimbusem żeby oglądać kanał Abstrachuje
"... Ale nie mam nic przeciwko ludziom, którzy płacą ze swojej własnej kieszeni na imprezę która daje im wiarę w coś wyższego i nie poddającemu się interpretacji logicznemu, prawniczemu i ekonomicznemu sposobowi myślenia ..."
To brzmi jak definicja czlowieka chodzacego na mecze naszej reprezentacji :o
To brzmi jak definicja czlowieka chodzacego na mecze naszej reprezentacji :o
Szron napisał/a:
Baran ten kto nie widzi różnicy między wiarą a religią.
AbesM, chodziło mi o bóle wywołane chorobą a nie o samą chorobę.
Może taki zatwardziały Ateista jesteś a może taki z Ciebie nadLudź że aż masochista.
Chciał bym żeby ból "dojebał" Cię tak dla testu, nic poza tym.
Ale taki ból żebyś zaczął myśleć że zaraz zejdziesz.
Ciekawe czy starczy Ci twardości.
Powrotu do zdrowia życzę.
masochiście by się ból spodobał, i musiał by to być ból zadany przez kogoś, sadomasochista sam sobie zadaje ból, więc nie myl pojęć, i już nie raz wielkiego bólu doznałem i co z tego? To moich poglądów nie zmieniło.
Absem... Sadomasochista to osoba która lubi zadawać ból innym i sama lubi ból. Sadysta innym zadawać ból lubi, a masochista lubi ból ogólnie. Więc nie wiem do czego nawiązuje Twoja wypowiedź.
Mojs napisał/a:
Absem... Sadomasochista to osoba która lubi zadawać ból innym i sama lubi ból. Sadysta innym zadawać ból lubi, a masochista lubi ból ogólnie. Więc nie wiem do czego nawiązuje Twoja wypowiedź.
Sadysta czerpie przyjemność z zadawania komuś bólu.
Masochista czerpie przyjemność z bólu, który jest mu zadawany przez kogoś.
Sadomasochista czerpie przyjemność z bólu, który sam sobie zadaje.
Rozumiesz różnice teraz?
Połącz sadystę i masochistę i masz sadomasochistę. Mylisz pojęcie sadomasochista z emo. I tak, nazywam to zjawisko bycie "emo" ponieważ emo to osoba która wyraża swoje emocje poprzez zadawanie sobie bólu i czerpanie z tego przyjemności.
Słownik Języka Polskiego
sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2481640
masochizm
1. «znajdowanie przyjemności w zadawaniu sobie cierpień lub w poddawaniu się im»
2. «zboczenie polegające na doznawaniu satysfakcji seksualnej pod wpływem bólu i upokorzenia»
sjp.pwn.pl/szukaj/sadyzm
sadyzm
1. «znajdowanie przyjemności w zadawaniu komuś cierpień fizycznych lub psychicznych»
2. «zboczenie seksualne polegające na doznawaniu zadowolenia płciowego przy zadawaniu bólu partnerowi»
• sadystyczny • sadystycznie • sadysta • sadystka
sjp.pwn.pl/szukaj/sadomasochizm
sadomasochizm «zboczenie seksualne polegające na jednoczesnym występowaniu sadyzmu i masochizmu»
• sadomasochistyczny • sadomasochista • sadomasochistka
sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2481640
masochizm
1. «znajdowanie przyjemności w zadawaniu sobie cierpień lub w poddawaniu się im»
2. «zboczenie polegające na doznawaniu satysfakcji seksualnej pod wpływem bólu i upokorzenia»
sjp.pwn.pl/szukaj/sadyzm
sadyzm
1. «znajdowanie przyjemności w zadawaniu komuś cierpień fizycznych lub psychicznych»
2. «zboczenie seksualne polegające na doznawaniu zadowolenia płciowego przy zadawaniu bólu partnerowi»
• sadystyczny • sadystycznie • sadysta • sadystka
sjp.pwn.pl/szukaj/sadomasochizm
sadomasochizm «zboczenie seksualne polegające na jednoczesnym występowaniu sadyzmu i masochizmu»
• sadomasochistyczny • sadomasochista • sadomasochistka
Na gówniane tory temat zepchnęliście, rozpoczynając wojnę w piaskownicy o jedno mało znaczące słowo.
Fakt ja to słowo napisałem, ale żeby od razu gnój rozrzucać...
Fakt ja to słowo napisałem, ale żeby od razu gnój rozrzucać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów