18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mynameisgod 2023-06-07, 7:39 21
jacy niektórzy źli i tępi komentatorzy...
człowiekowi stała się krzywda bo jest naiwny, nieobyty i nie ogląda sadola....itd...
....powrotu do zdrowia i więcej roztropności życzę tym Polakom z Kolumbii!!!
a sadolom życzę człowieczeństwa, chociażby wobec swoich...
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-06-07, 7:52 20
mynameisgod napisał/a:

jacy niektórzy źli i tępi komentatorzy...
człowiekowi stała się krzywda bo jest naiwny, nieobyty i nie ogląda sadola....itd...
....powrotu do zdrowia i więcej roztropności życzę tym Polakom z Kolumbii!!!
a sadolom życzę człowieczeństwa, chociażby wobec swoich...

Są trzy kategorie ludzi :

1. Jednym wystarczy powiedzieć, żeby z uwagi na własne bezpieczeństwo omijali szerokim łukiem pewne miejsca
2. Innym trzeba to pokazać
3. Pozostali mają to głęboko w dupie i dla filmu na tik-toku czy istagramie zrobią wszystko.

Nie wiem czemu uważasz że takim jak ci należy się choć trochę empatii. To co ich spotkało wynikło tylko i wyłącznie z powodu ich głupoty i niestety na to sobie zasłużyli.
Zgłoś
100imiQtas 2023-06-07, 8:06 5
Co za matoł. Jakby oglądał Sadistic to by wiedział, że w tamte strony się nie podróżuje.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-06-07, 8:11 3
Polski akcent z kraju gówna i samby? Czekam na dalszą kooperację z lokalnymi przedstawicielami przemysłu chemiczno-rozrywkowego
Zgłoś
disko 2023-06-07, 8:11 1
Podróżowanie takie piękne.
Zgłoś
vladok 2023-06-07, 8:12
To był raczej pakiet ALL EXCUSE ME.
Zgłoś
rurkowiec 2023-06-07, 8:16 33
Mam pracę, że latam po największych dziurach świata. Nie mam pojęcia po latach co ludzi ciągnie do takich miejsc. Bród, smród, ubóstwo, ciągłe zagrożenie. I ludzie płacą jeszcze za to grube pieniądze. Człowiek opuści Europę, i docenia miejsce w którym żyję.
Zgłoś
Cipczan 2023-06-07, 8:39 1
vladok napisał/a:

To był raczej pakiet ALL EXCUSE ME.

Lub Give me all.
Zgłoś
HabaźPOLAND 2023-06-07, 8:45 1
Wakacje w Medelin... Na wakacje to można kurwa jechać na mazury. Tyle w temacie
Zgłoś
ksero 2023-06-07, 8:48 1
Takafura napisał/a:

Ale telefon mu zostawili ?

Nie musieli, większość ludzi teraz ma połączone telefony z chmurą i z automatu leci nagranie/zdjęcie na chmurke.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2023-06-07, 8:53
Jak rozumiem pomysł był taki "Bedziemy mieli unikalny materiał na nasz kanał. bo ludzie boją sie tam jechać ... na się nic nie stanie"
Zgłoś
mauser 2023-06-07, 9:34 1
A panna nadal się bawi z da Silvą
Podròżnicy jak z koziej dupy raisentasza
Zgłoś
niemamskarpet. 2023-06-07, 9:44 1
a mogli wziąść parawan i pojechać do Władysławowa

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
S.Cat 2023-06-07, 9:51 7
silwerbalk napisał/a:

Hahaha kurwa i dobrze wam tak chuje .... Wchodzicie do wioski dzikusów więc liczyć się trzeba z takimi efektami

Przykre jest to, że są miejsca na świecie których nie można odwiedzić właśnie przez to, że jest tam dzicz.
Zgłoś
jjkotulek 2023-06-07, 10:30
Na początku myślałem, że to ta kurwa Lewandowski.

Mhm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów