Chetnie_zjesz_kupe napisał/a:
Po co? Jeszcze mnie rozpoznasz, namierzysz, przyjdziesz mi go zapsuc a potem ja pojde siedziec jak cie psy zagryza na mojej posesji. Idz se chlopcze na autobus, za cienki jestes abhy sie ze szlachta spoufalac.
scam detected!
haha sasiad ma zdezelowana zaglowke ale nissana 350z juz sie tak szybko nie udalo znalezc w socjalnej dzielnicy. typowy cebulak w uk, o takich jak ty mowi ciagle cameron, przynosisz wstyd polakom ktorzy tam pracuja, naprawde sie dorobili, awansowali i nawet do glowy by im nie przyszlo aby sie tym wychwalac w internecie.
siedzisz w tej anglii, ciagniesz benefity, masz chate z councilu, na forum jestes kozak a ziomkom w polsce wkrecasz bajki takie jak ta tutaj. jestes malym czlowieczkiem, ktory proboje sie dowartosciowac na forum zanim wieczorem znowu sie najebiesz za kase od angielskiego podatnika. przez takich jak ty brytole nazywaja polakow 'white pakis' (biali pakole) i mowia ze jestesmy jeszcze gorsi, bo nie da sie nas odroznic od anglika. no chyba ze otworzysz swoja gebe i cos powiesz lamana angielszczyzna z cebulakowym akcentem!