Mam być dumny z tego, że moi rodacy są chłopcami na posyłki Hamburgerów i NATO, przy okazji nie mając z tego żadnych korzyści ani znaczenia?
Doświadczenie bojowe, sprzęt, polepszenie pozycji w NATO (państwo ramowe w 2014), coś jeszcze?
Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.Kilkadziesiat lat temu to my bylismy po drugiej stronie i wtedy to sie nazywalo okupacja. Sram na ciapactwo i niech wypierdalaja z mojego kochanego kraju, ale po chuj my tam u nich siedzimy ?!?!?
Bo z wrogiem najlepiej walczyc na jego terenie. Po co pozwolic im wyniszczyc nasz kraj jak niscza zachodnia Europe, jesli mozna wybic to scierwo tam?
Kilkadziesiat lat temu to my bylismy po drugiej stronie i wtedy to sie nazywalo okupacja. Sram na ciapactwo i niech wypierdalaja z mojego kochanego kraju, ale po chuj my tam u nich siedzimy ?!?!?
Jak możesz w ogóle porównywać to co się dzieje w Afganistanie do okupacji hitlerowskiej gdzie na masowa skale mordowano cywili. A powody dla których tam u nich siedzimy koledzy wyżej już podali.
Kilkadziesiat lat temu to my bylismy po drugiej stronie i wtedy to sie nazywalo okupacja. Sram na ciapactwo i niech wypierdalaja z mojego kochanego kraju, ale po chuj my tam u nich siedzimy ?!?!?
jakie "my" kurwa. obsralbys sie jakbys mial jeden dzien w koszarach spedzic a co dopiero w afganistanie pierdolony kocmołuchu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów