📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i kurwa przytomnie.
Po chuj ginąć w wojnie za amerykańską ropę?
Po chuj ginąć w wojnie za amerykańską ropę?
Nie tylko Polacy płacą (nasza oferta 30 tys.$) Talibom za nieatakowanie konwojów. NATO też nieźle smaruje.
Talibowie nie są jedynymi ,którzy pobierają haracze. Łapówki również biorą policjanci, przedstawiciele administracji wojskowej lokalni watażkowie oraz złodzieje.
Ocenia się,że 25% łapówek otrzymują Talibowie a 75% cała reszta.
Talibowie nie są jedynymi ,którzy pobierają haracze. Łapówki również biorą policjanci, przedstawiciele administracji wojskowej lokalni watażkowie oraz złodzieje.
Ocenia się,że 25% łapówek otrzymują Talibowie a 75% cała reszta.
Kolejny geolog, który twierdzi, że w Afganistanie jest ropa...
Ci to mają dobrze. Za to, że będą grzeczni dostają pieniążki
jako łapówki pewnie dostają dziewice albo kozy.. albo kozy dziewice
@amrashs - kozy dziewice czyli tzw KOZICE
Jak dobrze się orientuję, to ropa jest w Iraku.
W Afganistanie napierdalają się już od kilkudziesięciu lat.
W Afganistanie napierdalają się już od kilkudziesięciu lat.
Jeżeli dobrze zrozumiałem (nie oglądałem do końca), To taliby biorą kase od Polaków za nie atakowanie (30k $ za konwoj czy cos) ale nas robią w chuja i nadal atakują, czy może ktoś to lepiej zrozumiał?
Właśnie też tak usłyszałem... Czy się mylę ?
O kurwa, na nic nie ma pieniędzy, w wojsku tym bardziej nie ma a my bulimy 30.000 "pierdolonych dolarów!" Talibom, coby ostrzelali np. Jankesów zamiast Polaków.
Tak dobrze słyszeliście 30 koła za konwój, ale atakują bo wiadomo: nie do wszystkich talibów da się dotrzeć i nie ze wszystkimi ugadać, konwojów trochę jest i jakby mieli płacić za bezpieczny przejazd każdego z nich to taniej by było ten lit (wspomniany przez Orenosa) sprowadzać z Marsa, a przede wszystkim kto kurwa ufa talibom? Wystarczająco kasy poszło na odbudowę tego zadupia i jeszcze sponsorować uzbrojenie które prędzej czy później i tak zostanie użyte przeciw ISAF.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów