📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejny pijak, burak i wiochmen, który kozacy za granicą. Ilu ja takich idiotów poznałem jak byłem w UK to nie zliczę.... wstyd na cały świat.
A później ludzie się dziwią że za Polakami się nie przepada w większości miejsc na ziemi. W chuj smutne to jest. Wstyd.
I ta biała czapka wpierdolka na czerepie tej "morduni: obok
Pierdolony "kwiat" polskiego narodu robi wstyd porządnym Polakom.
Pierdolony "kwiat" polskiego narodu robi wstyd porządnym Polakom.
Jak wytrzeźwieje i dostanie rachunek za gościnne występy to na trochę ochłonie.
Chyba całą policję z miasta ściągnęli na tego wieśniaka.
@Dymekx wyjedź typie z polszy dalej niż poza swoje województwo a dopiero potem się odzywaj, takich bohaterów jak ten na filmie są tysiące, polacy za granicą to w dużej mierze właśnie takie patologie społeczne, które wyjechały na zmywak bo tutaj nikt takiego patusa przyjąć nigdzie nie chciał.
Ja się nigdy nie przyznaję jak mnie ktoś pyta o narodowość, że jestem polakiem, wstyd i hańba przyznać się do narodowości przez takich imbecyli.
Od razu tylko odpowiem wszystkim psychopatriotom z tekstami typu " hurr nie potrafisz się przyznać skąd jesteś to Ty chuj a nie polak jesteś durr "
Otóż, mam to w dupie
Ja się nigdy nie przyznaję jak mnie ktoś pyta o narodowość, że jestem polakiem, wstyd i hańba przyznać się do narodowości przez takich imbecyli.
Od razu tylko odpowiem wszystkim psychopatriotom z tekstami typu " hurr nie potrafisz się przyznać skąd jesteś to Ty chuj a nie polak jesteś durr "
Otóż, mam to w dupie
Jaja w chuj szkoda, że turbanów tak nie pacyfikują
... a tak nie wiele brakowało. Rzut na glebę prawidłowy tylko trochę zabrakło precyzji. Metr dalej i pan motorniczy mógłby dokończyć dzieła.
Xaimeii napisał/a:
@Dymekx wyjedź typie z polszy dalej niż poza swoje województwo a dopiero potem się odzywaj,
Tak to mówią o nas ruscy, nigdy Polak tak nie powie o swojej ojczyźnie. To jest Polska a nie kurwa żadna polsza.
Xaimeii napisał/a:
Dokładnie nie możesz powiedzieć że jesteś Polakiem bo nim kurwa nie jesteś, jesteś tylko polskojęzyczny.
Istnieje też możliwość że jesteś trollem ale cytując xaimeii
Xaimeii napisał/a:
kim jesteś.
mam to w dupie
@KlinikaAborcyjna się polaczek zbulwersował
@Zadi_ Haha, no bardzo śmieszne, niektórzy użytkownicy tego portalu serio mają najebane w główce, by się jednego słówka dopieprzyć
@Zadi_ Haha, no bardzo śmieszne, niektórzy użytkownicy tego portalu serio mają najebane w główce, by się jednego słówka dopieprzyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów