📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciapate już po polsku nawijają?
Jak rozwinięcie plandeki to zamknięcie szopy to może i mu się udało.
1. podtekst z trenowaniem po szopach... czyżby kolejny youtubowy gostek miał coś do J.J.?
2. że niby co można?? pokopać sobie piłeczkę w ogródku...?
3. taki przykładny, że dzieciaki rzucają na prawo i lewo po łacinie...
Gratulacje pajacu.
2. że niby co można?? pokopać sobie piłeczkę w ogródku...?
3. taki przykładny, że dzieciaki rzucają na prawo i lewo po łacinie...
Gratulacje pajacu.
Oj tam oj tam, bo kolesiowi się udało to nie znaczy,że jest kozak. Jakby nie było wygląd pedała już ma, więc w pewnym stopniu klasyfikuje się do PL reprezentacji
piłka nożna to pedalstwo a real i barca to chuj i cipa.
każdy co jest w miare sprawny (nawet ja) może cos takiego zrobić, wystarczy kurwa nagrywać do momentu kiedy się uda
Co to kurwa? Messi na kacu?
patrzcie państwo jaki filozofek , ciekawe czy z upierdolona noga by tak trafił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów