18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Polacy w Iraku
zjemcichlep • 2012-07-15, 20:06
Myślałem że na końcu poleci ,,Ale urwał"

Filmik stary ale pomyślałem że dobrze go tu będzie umieścić. Odrazu informuje że chłopaki strzelają z Komara żeby nie prowokować kłutni ,,znaffcuw" z CeSa

PS. Małe ale pierdolnięcie ma
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Liluh 2012-07-16, 22:41 4
Żołnierz ma walczyć, ma brać udział w wojnach i ma się na tym znać. Musi wkalkulować sobie, że zginie. Za to już tylko, należy się szacunek.

Żołnierz polski służy Polsce i jakiekolwiek by nie były jej interesy lub widzimisie, ma na jej rozkaz lecieć 5000km i tarzać się w piaskach pustyni. Za to szacunek podwójny.

A kutasy które ich wyzywają od dziwek i najemników powinny się w łeb łopatą pierdolnąć, bo nie warci są chwili uwagi.
Zgłoś
p................n 2012-07-16, 23:23 2
A najbardziej mnie to boli, że jak doszłoby co do czego, to taki pieniacz jeden z drugim błagałby na kolanach żeby ratować przed wrogiem jego i jego rodzinę, bo on nie chce zginąć. I wtedy należałoby mu zajebać kolbą od karabinu, żeby ząbki były wszędzie tylko nie w buzi. A potem jednak go uratować, bo kurwi syn Polak i cywil.
Zgłoś
Kóba 2012-07-16, 23:52
hornywojtek18 napisał/a:

jebaki polne... to nasi żołnierze są na wojnie ryzykują życiem i zdrowiem, w wy im takie coś piszecie... nie mam zamiaru się zniżać do waszego poziomu i bluzgać was nieuki ale zanim zaczniecie pisać skąd, dlaczego, po co i na co Oni tam są to poczytajcie może dlaczego. Więc się zastanówcie zanim zaczniecie pisać o "najemnikach i okupantach". Mam nadzieję, że moderator zdejmie te chamskie komenty

Ryzykują, racja. Ale w imię czego? Ropy dla Hamburgerów?

Ale to już nie wina żołnierzy, ale rządzących tym całym gównem Dla żołnierzy oczywiście szacun!
Zgłoś
hornywojtek18 2012-07-17, 0:31
za udział w misjach umarzane są długi, a afgańce same nas poprosili o wejście do ich kraju
Zgłoś
D................k 2012-07-17, 9:02
[quote=Vinewood] Banda najemnych dz**ek i morderców

Najemnych dz**ek? Dobra, może i przez idiotyczną politykę naszego rządu musieli wyjechać do Iraku, Afganistanu bronić Ameryki, ale to tylko dlatego, że prawowity właściciel mojego nicku lubi lizać dupy kolegą zza oceanu. Ale jacy kurwa mordercy? To, że strzelają do Tych idiotów w prześcieradłach nie znaczy że są mordercami. Ostrzeliwanie cywilów ? Z nich kurwa tacy cywile że jak widzę że ktoś w nich celuje to się boją bo oni są bezbronni, a jak się odwróci to kurwa z pierdolonej sukienki wyciągają kałacha i napierdalają do żołnierzy. Oczerniasz naszych, a oni tylko próbują uspokoić chaos panujący w tych zasranych krajach. Tacy jak Ty ich opierdalają, a jestem pewien że większość wolałaby tam nie jechać i jebać na to, niech się sami powybijają.
Zgłoś
Punk4ass 2012-07-17, 11:35
@Donald_Tusk

Ty się już kurwa przestań udzielać.
Jadą tam sami ochotnicy, nikt nie jest zmuszany do udziału w misji pokojowej.
Od 2006 żołnierze chętnie jeżdżą na misje, bo zagrożenie życia statystycznie wychodzi tam wpizdu mniejsze niż do Jugosławii czy Iraq mimo to że w Afg. zginęło do tej pory najwięcej polaków.
Chodzi tu o same potyczki z wrogimi siłami, co ile napotykali ostrzał w jakich miejscach, itp itd.
Poza tym, żołnierze którzy biorą udział w misjach są oddłużani, dostają kasę na dodatkowe wyposażenie ,
pełne wynagrodzenie i 100% comiesięczną wypłat . I jest trochę w tym racji że Polacy wzięli udział w tej misji, bo poliżemy dupę amerykanom, dostajemy od nich sprzęt w Afg. bo zawiezienie go s powrotem do USA przewyższało by dwa razy koszty produkcji tego sprzętu, także oddając nam MRAPY, HUMMVE'ki, MATV'ki itd. jesteśmy tak mówiąc troszkę w dupie ponieważ polski rząd się zdziwi jak trzeba będzie to pozabierać z Afg. i dostarczyć do polski.
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-07-17, 11:57
Jesteśmy w NATO to powinniśmy się udzielać. Wiem że może liżemy w ten sposób USA tyłki,ale kurde żeby ten sojusz miał jakikolwiek sens, to kazdy solidarnie powinien brać udział w takim misjach aby pokazać siłę. Niestety 60 lat po wojnie czasy idylli powoli się kończą i tak mamy najdłuższy okres pokoju w Europie od czasów Pax Romana czyli ok 2000 lat,ale nie oszukujmy się ciśnienie rośnie i kiedyś wypierdoli.
Zgłoś
D................k 2012-07-17, 13:29
@Punk4ass

Tylko że Ci ochotnicy są wybierani w pewien niecny sposób. Opowiem Ci historię gdyż wydarzyła się ona w mojej rodzinie. Mój szwagier pracował wtedy w 32. Bazie Lotniczej w Łasku. Otrzymał propozycję udziału w misji w Afganistanie. Odmówił gdyż był rok po ślubie a jego dziecko było w drodze. Na odmowę udziału jego "pracodawcy" zareagowali w taki sposób - "albo jedziesz, albo w wojsku nie masz co już szukać".

Gdzie tutaj jest dobrowolność? Jak nie pojedzie to zostanie wyjebany z wojska, a co mu i jego rodzinie dadzą te 250tyś za misje, jak nie daj Bóg dostanie w łeb, a malutkie dziecko nie bd miało ojca. A nawet jeśli przeżyje to zanim wróci to dziecko się urodzi i trochę podrośnie.
Skoro tak chętnie wyjeżdżają na te misje to mogę się założyć że jadą tam albo wysoko postawieni żołnierze, albo tacy np. samotni którzy nie muszą żywić rodziny.
Zgłoś
B................k 2012-07-17, 15:04
azerbejdzanification napisał/a:

Jesteśmy w NATO to powinniśmy się udzielać.

Tak jesteśmy w NATO, ale jak sama nazwa mówi - "Traktat Północnoatlantycki". Czyli USA + EUROPA. W Afganistanie, Iraku itp Polski w ogólne nie powinno być - tak samo jak całego NATO! Bo zobowiązania NATO nie maja tutaj najmniejszego znaczenia! To jest czysta napaść w biały dzień.

Donald Tusk napisał/a:

Tylko że Ci ochotnicy są wybierani w pewien niecny sposób. Opowiem Ci historię gdyż wydarzyła się ona w mojej rodzinie. Mój szwagier pracował wtedy w 32. Bazie Lotniczej w Łasku. Otrzymał propozycję udziału w misji w Afganistanie. Odmówił gdyż był rok po ślubie a jego dziecko było w drodze. Na odmowę udziału jego "pracodawcy" zareagowali w taki sposób - "albo jedziesz, albo w wojsku nie masz co już szukać".

Gdzie tutaj jest dobrowolność? Jak nie pojedzie to zostanie wyjebany z wojska, a co mu i jego rodzinie dadzą te 250tyś za misje, jak nie daj Bóg dostanie w łeb, a malutkie dziecko nie bd miało ojca. A nawet jeśli przeżyje to zanim wróci to dziecko się urodzi i trochę podrośnie.
Skoro tak chętnie wyjeżdżają na te misje to mogę się założyć że jadą tam albo wysoko postawieni żołnierze, albo tacy np. samotni którzy nie muszą żywić rodziny.

Teraz warto by się zastanowił po co szedł Twój szwagier do wojska? Wspomnę, że mój kuzyn miał identyczną sytuację z misją... kilka postów wcześniej opisałem.

Donald Tusk napisał/a:

To, że strzelają do Tych idiotów w prześcieradłach nie znaczy że są mordercami. Ostrzeliwanie cywilów ? Z nich kurwa tacy cywile że jak widzę że ktoś w nich celuje to się boją bo oni są bezbronni, a jak się odwróci to kurwa z pierdolonej sukienki wyciągają kałacha i napierdalają do żołnierzy. Oczerniasz naszych, a oni tylko próbują uspokoić chaos panujący w tych zasranych krajach. Tacy jak Ty ich opierdalają, a jestem pewien że większość wolałaby tam nie jechać i jebać na to, niech się sami powybijają.

Panie premierze, wiem że ta marka zobowiązuje ale bez przesady! Jaki chaos jest w tych krajach?! Taki sam burdel jak u nas, tylko tam mają ropę, a tu nie! Donald - to jest inna kultura, inna mentalność itp. Ciekawe co Ty byś zrobił, gdyby araby itp. najechali Polskę by "uspokoić chaos panujący w tym zasranym kraju". Jest to nasz narodowy burdel i każdy, kto wchodzi z butami w nasze gówno powinien być bity! Tak samo, jak tam obce wojska są bite!
Zgłoś
r................o 2012-07-18, 0:20
@kosti7
Pajaca to poszukaj w rodzinie, spojrzyj chociażby w lustro albo na swojego ojca.

jakie realia ?
Dostają kasę za walczenie o niepodległość RP w iraku i afganistanie
To nie CS gimbusie więc to raczej ty realiów nie znasz a wojsko to dla ciebie tylko youtube i komputer.
Zgłoś
D................k 2012-07-18, 9:47
Beb0k napisał/a:

Teraz warto by się zastanowił po co szedł Twój szwagier do wojska? Wspomnę, że mój kuzyn miał identyczną sytuację z misją... kilka postów wcześniej opisałem.

Beb0k napisał/a:

Mam kuzyna, który siedzi/siedział w Afganistanie i właśnie miał tak do wyboru. Albo misja, albo biedronka. Chociaż, na późniejsze wyjazdy decydował się tylko ze względu na pieniądze.

Jeśli twój kuzyn chce jeździć i jeździ to chwała mu za to i go podziwiam, ale jeśli chodzi o mojego szwagra to On w tym wojsku nie chodził strzelać, tylko był kierowcą - a wysłany do Afganistanu woziłby żołnierzy.
Poszedł do wojska, bo chciał w nim być w Polsce, ale rodzina jest dla niego ważniejsza niż pieniądze dlatego odmówił udziału w misji.
Zgłoś
B................k 2012-07-18, 12:04 1
Donald_Tusk napisał/a:

Jeśli twój kuzyn chce jeździć i jeździ to chwała mu za to i go podziwiam, ale jeśli chodzi o mojego szwagra to On w tym wojsku nie chodził strzelać, tylko był kierowcą - a wysłany do Afganistanu woziłby żołnierzy.
Poszedł do wojska, bo chciał w nim być w Polsce, ale rodzina jest dla niego ważniejsza niż pieniądze dlatego odmówił udziału w misji.

Szczerze to nie wiem czy chciał, czy nie. Ale trzymam się wersji, że później chciał. Przynajmniej tak mi się o uszy obiło. Dodatkowo ma jakiś tam wyższy stopień - to raz. A dwa kuzyn siedzi tylko w bazie, jednak nie pamiętam co robi. Trzy, był pierwszy raz i może stwierdził, że w bazie jest bezpiecznie to OK - jest młody na dorobku.

Co do Twojego szwagra - jeżeli byłby kierowcą to pewnie jeździłby na patrole? Jak tak to mu się nie dziwie. Ale z drugiej strony żołnierz ma być mobilny (dlatego, napisałem wcześniej, że żołnierz ma zmieniać jednostkę co kilka lat, by był w ciągłym ruchu i się nie przyzwyczajał do siedzenia w jednym miejscu). A czy służy w Polsce, Niemczech, Czczeni, Iraku, Afganistanie to nadal służy i jest w wojsku Polskim. Dlatego, uważam że idąc do Wojska Polskiego człowiek ma być świadomy tej decyzji! Wiedząc, że to nie siedzenie w bazie.

A teraz najważniejsze - żołnierz ma słuchać rozkazów! Co to za wojsko, jak młodszy stopniem ma prawo negacji rozkazu z góry. Uważam, że pada rozkaz i ma być wykonany bez najmniejszego zawahania. Nie ważne, ze ma roczne dziecko, drugie w drodze, dopiero po ślubie itp. Żołnierz ma służyć...
Zgłoś
p................n 2012-07-19, 8:57
Punk4ass napisał/a:

Jadą tam sami ochotnicy, nikt nie jest zmuszany do udziału w misji pokojowej.

O to zajebiste nowości. Kumpel pojechał jako taki właśnie "ochotnik". I chłopak już nie wrócił.

Punk4ass napisał/a:

Od 2006 żołnierze chętnie jeżdżą na misje, bo zagrożenie życia statystycznie wychodzi tam wpizdu mniejsze niż do Jugosławii czy Iraq mimo to że w Afg. zginęło do tej pory najwięcej polaków.

Na jakiej planecie Ty żyjesz? Wojny w Jugosławii nie ma od prawie 15 lat, a tak w ogóle, to Jugosławia już nie istnieje. Część, owszem, jeździ chętnie, ale lwia część tych chętnych to ci, co siedzą w bazie za biurkiem, ma komputer i czajnik i jedyne, co go interesuje to żeby nie zabłądzić w drodze do schronu w czasie ostrzału. I jak to jest: zagrożenie mniejsze a zginęło więcej? Nie widzisz tu pewnej sprzeczności?

Punk4ass napisał/a:

Poza tym, żołnierze którzy biorą udział w misjach są oddłużani,

WTF? Oddłużani z czego? Że niby bank umorzy część kredytu czy co? Skąd Ty te bajki bierzesz? Z "Faktó" czy z "Omletu"?

Punk4ass napisał/a:

dostają kasę na dodatkowe wyposażenie , pełne wynagrodzenie i 100% comiesięczną wypłat .

Jak Cię te pieniądze tak gryzą w oczy, to czemu się nie zaciągniesz i nie pojedziesz? Będziesz miał sieki jak lodu, zwłaszcza jak cię 100kg trotylu wyjebie na księżyc i na cmentarzu będzie pochowana pusta trumna.

Punk4ass napisał/a:

...dostajemy od nich [Amerykaów] sprzęt w Afg. bo zawiezienie go s powrotem do USA przewyższało by dwa razy koszty produkcji tego sprzętu...

Rozumiem, że masz jakieś WIARYGODNE dane na ten temat oprócz swojego gdybania?
Zgłoś
Punk4ass 2012-07-20, 12:35
pin napisał/a:

O to zajebiste nowości. Kumpel pojechał jako taki właśnie "ochotnik". I chłopak już nie wrócił.

Na jakiej planecie Ty żyjesz? Wojny w Jugosławii nie ma od prawie 15 lat, a tak w ogóle, to Jugosławia już nie istnieje. Część, owszem, jeździ chętnie, ale lwia część tych chętnych to ci, co siedzą w bazie za biurkiem, ma komputer i czajnik i jedyne, co go interesuje to żeby nie zabłądzić w drodze do schronu w czasie ostrzału. I jak to jest: zagrożenie mniejsze a zginęło więcej? Nie widzisz tu pewnej sprzeczności?

WTF? Oddłużani z czego? Że niby bank umorzy część kredytu czy co? Skąd Ty te bajki bierzesz? Z "Faktó" czy z "Omletu"?

Jak Cię te pieniądze tak gryzą w oczy, to czemu się nie zaciągniesz i nie pojedziesz? Będziesz miał sieki jak lodu, zwłaszcza jak cię 100kg trotylu wyjebie na księżyc i na cmentarzu będzie pochowana pusta trumna.

Rozumiem, że masz jakieś WIARYGODNE dane na ten temat oprócz swojego gdybania?

1. Przykro mi.
2. Statystyka. / Czy ja cokolwiek napisałem o obsłudze technicznej ?
3. Oj ty hejtuszku :* By dostać się do zawodowej armii, muszą cie niestety wybrać a jeszcze przed tym, musisz odbyć służbę w NSR'ach. Tak się składa że to drugie mam już za sobą.

4. Od tak niedawna weszło rozporządzenie o weteranach wojennych tam jest wszytko jasno naszkryflane.
5. Proszę cały wątek dla ciebie.

nfow.pl/printview.php?t=5862&start=0&sid=11ad29cd3daa62ee7b612...

Radzę najpierw trochę poczytać,
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem