📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Cebulak zamordował 3 osoby - rodzina z Holandii, najebany polaczek wyjechał na autostradę pod prąd.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahhh polaczek, no tak Herr Lewak - nie ma to jak polaczek, sicher był to pijak i złodziej jak to każdy polaczek.
Za celubaka i polaczka to powinienes wygrac dozywotni talon na murzynskie kutasy w dupie prostaku
WieprzowinkadlaMuslimka napisał/a:
Ahhh polaczek, no tak Herr Lewak - nie ma to jak polaczek, sicher był to pijak i złodziej jak to każdy polaczek.
Kałmasznawardze napisał/a:
Za celubaka i polaczka to powinienes wygrac dozywotni talon na murzynskie kutasy w dupie prostaku
Dzień jak codzień na niemieckich autostradach, tyle że tym razem wypadek odjebał jakis Janusz kierownicy i sie forumowe lewactwo jara.
I dobrze, mógł zajebać więcej tego ścierwa, w szczególności dzieci.
A tu wczoraj banderowiec po alkoholu zajebał dwie osoby na A4
gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/tragedia-na-a4-dwie-osoby-ni...
gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/tragedia-na-a4-dwie-osoby-ni...
Komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Za te komentarze koleżenka dostała W5.
Wpis1 Wpis2
Tobie się chyba bardziej należy, nie tylko za to co zacytowałem
@kreatywnakrowa
Lewackie cwele nie widzą gówna, które przez ich politykę zalało kontynent. Za to z olbrzymią radością i entuzjazmem podkreślają, że coś wywinął jakiś "polaczek".
PS.
Kiedyś jeden taki zarzucił mi łgarstwo. Jako dowód rzuciłem mu przed oczy artykuł spłodzony przez jego idoli z Gazety Wyborczej. Tekst przyznawał rację mnie, a on wychodził na oszczercę. Zostałem nazwany "pisowskim neobolszewikiem" i gość stwierdził, że z tego powodu nie będzie ze mną dyskutował. Usunął konto, pajac. Tak właśnie działacie, drogie lewaczki.
Lewackie cwele nie widzą gówna, które przez ich politykę zalało kontynent. Za to z olbrzymią radością i entuzjazmem podkreślają, że coś wywinął jakiś "polaczek".
PS.
Kiedyś jeden taki zarzucił mi łgarstwo. Jako dowód rzuciłem mu przed oczy artykuł spłodzony przez jego idoli z Gazety Wyborczej. Tekst przyznawał rację mnie, a on wychodził na oszczercę. Zostałem nazwany "pisowskim neobolszewikiem" i gość stwierdził, że z tego powodu nie będzie ze mną dyskutował. Usunął konto, pajac. Tak właśnie działacie, drogie lewaczki.
saves napisał/a:
@kreatywnakrowa
To taki trend, Lis czy jakaś inna menda zamieszcza takie wrzuty na pejsbookach czy tweeterach a reszta przychlastów małpuje. Wystarczy napisać ze Niemczech jakis ciapek zaciachał dwie osoby krzycząc Allah akbar to juz cytuuja kronike kryminalna z Polski.
Już miałem napierdalać na pijanych kierowców, imigrantów jakie to ścierwa ale ogarnąłem, że przecież to Polak także wiecie. Każdy się czasem pomyli i zabije całą rodzinę. Zdarza się nawet najlepszym. Kto nigdy nikogo nie zabił po pijoku autem niech pierwszy rzuci kamień i takie tam...
Abraxus napisał/a:
Już miałem napierdalać na pijanych kierowców, imigrantów
Ale jak lewak moze napierdalać na imigrantów?
kreatywnakrowa napisał/a:
Polaczek ...Cebulak
Skąd wiesz że to hazarska sucz i przechrzczona na polskie nazwisko oraz obywatelstwo, a nie na prawdę Polak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów