Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WieprzowinkadlaMuslimka 2017-10-02, 12:47 22
Ahhh polaczek, no tak Herr Lewak - nie ma to jak polaczek, sicher był to pijak i złodziej jak to każdy polaczek.
Zgłoś
Kałmasznawardze 2017-10-02, 12:49 23
Za celubaka i polaczka to powinienes wygrac dozywotni talon na murzynskie kutasy w dupie prostaku
Zgłoś
T................3 2017-10-02, 12:52 50
WieprzowinkadlaMuslimka napisał/a:

Ahhh polaczek, no tak Herr Lewak - nie ma to jak polaczek, sicher był to pijak i złodziej jak to każdy polaczek.

Kałmasznawardze napisał/a:

Za celubaka i polaczka to powinienes wygrac dozywotni talon na murzynskie kutasy w dupie prostaku

Zgłoś
poligon6 2017-10-02, 12:55 38
Dzień jak codzień na niemieckich autostradach, tyle że tym razem wypadek odjebał jakis Janusz kierownicy i sie forumowe lewactwo jara.
Zgłoś
banan12345 2017-10-02, 12:57 4
I dobrze, mógł zajebać więcej tego ścierwa, w szczególności dzieci.
Zgłoś
~Angel 2017-10-02, 13:19 38
A tu wczoraj banderowiec po alkoholu zajebał dwie osoby na A4

gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/tragedia-na-a4-dwie-osoby-ni...

Zgłoś
k................s 2017-10-02, 13:23 7
kreatywnakrowa napisał/a:

Możesz mi pałę opierdolić cwelu. Wiem, że to lubisz.

Cytat:

Komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.

Za te komentarze koleżenka dostała W5.

Wpis1 Wpis2

Tobie się chyba bardziej należy, nie tylko za to co zacytowałem
Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-10-02, 13:24 3
krzyks napisał/a:

Za te komentarze koleżenka dostała W5.

Wpis1 Wpis2

Tobie się chyba bardziej należy, nie tylko za to co zacytowałem

Trzeba by wyjebać 99% komentarzy prawaków z tego portalu. Moje to tylko dziecinne igraszki.
Zgłoś
saves 2017-10-02, 14:11 26
@kreatywnakrowa
Lewackie cwele nie widzą gówna, które przez ich politykę zalało kontynent. Za to z olbrzymią radością i entuzjazmem podkreślają, że coś wywinął jakiś "polaczek".
PS.
Kiedyś jeden taki zarzucił mi łgarstwo. Jako dowód rzuciłem mu przed oczy artykuł spłodzony przez jego idoli z Gazety Wyborczej. Tekst przyznawał rację mnie, a on wychodził na oszczercę. Zostałem nazwany "pisowskim neobolszewikiem" i gość stwierdził, że z tego powodu nie będzie ze mną dyskutował. Usunął konto, pajac. Tak właśnie działacie, drogie lewaczki.
Zgłoś
poligon6 2017-10-02, 14:23 13
saves napisał/a:

@kreatywnakrowa
Lewackie cwele nie widzą gówna, które przez ich politykę zalało kontynent. Za to z olbrzymią radością i entuzjazmem podkreślają, że coś wywinął jakiś "polaczek".

To taki trend, Lis czy jakaś inna menda zamieszcza takie wrzuty na pejsbookach czy tweeterach a reszta przychlastów małpuje. Wystarczy napisać ze Niemczech jakis ciapek zaciachał dwie osoby krzycząc Allah akbar to juz cytuuja kronike kryminalna z Polski.
Zgłoś
Wiewór 2017-10-02, 14:24 11
Już miałem napierdalać na pijanych kierowców, imigrantów jakie to ścierwa ale ogarnąłem, że przecież to Polak także wiecie. Każdy się czasem pomyli i zabije całą rodzinę. Zdarza się nawet najlepszym. Kto nigdy nikogo nie zabił po pijoku autem niech pierwszy rzuci kamień i takie tam...
Zgłoś
poligon6 2017-10-02, 14:36 7
Abraxus napisał/a:

Już miałem napierdalać na pijanych kierowców, imigrantów

Ale jak lewak moze napierdalać na imigrantów?
Zgłoś
janlew 2017-10-02, 14:39 6
kreatywnakrowa napisał/a:

Polaczek ...Cebulak

Skąd wiesz że to hazarska sucz i przechrzczona na polskie nazwisko oraz obywatelstwo, a nie na prawdę Polak?
Zgłoś
b0r000 2017-10-02, 15:02 2
Tylko 3 promile?! Słaby zawodnik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem