Bardzo interesujący montaż. Fajnie się ogląda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Bardzo interesujący montaż. Fajnie się ogląda.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fifa, nie fifa. Gruby na bramce musi być!
Fajna sprawa i fajny montaż ktoś miał dobry pomysł. Trochę tylko kłuje w oczy to ewidentnie puszczający babole bramkarze. Generalnie jest git. Piwo.
Po 8 sekundach stwierdzam iż filmik za mało realistyczny, łączenie się z serwerami EA nie trwa tak krótko
Widzę, że pseudospecjaliści dają piwa konsternacji...
Federation Internationale de Football Association - FIFA
Jest to skrótowiec, którego człony zapisujemy wielką literą i na końcu nie stawiamy kropki...
Jak nie wiecie to chociaż nie rzucajcie piwami na oślep...
Jest to skrótowiec, którego człony zapisujemy wielką literą i na końcu nie stawiamy kropki...
Genialny montaż, a jak było z ujęcie z wolnego, to trudno było odróżnić czy to gra czy nie
Jakby ktoś był ciekawy, to nagrywane to było tu: thenightshiftwebmag.files.wordpress.com/2012/02/ea-vancouver.jpg
Całkiem fajnie tam mają. Polecam poczytać sobie gdzieś.
Całkiem fajnie tam mają. Polecam poczytać sobie gdzieś.
@Nemayu, on nie postawił kropki na końcu skrótu tylko na końcu zdania,a fifa pisał małymi literami, bo pewnie mu się nie chciało i pewnie nikt nie widzi w tym problemu poza tobą.
A sam montaż elegancki, szkoda, że prawdziwa fifka tak nie wygląda...
Niezła grafika w tej FIFIE... To nowa? 2014?
pfff, już na pegasusie miałem lepszą grafikę
konsternacja napisał/a:
Fifa, nie fifa. Gruby na bramce musi być!
Nemayu napisał/a:
konsternacja, FIFA miszczu.
Nemayu napisał/a:
Widzę, że pseudospecjaliści dają piwa konsternacji...
elBiaauawy napisał/a:
@Nemayu, on nie postawił kropki na końcu skrótu tylko na końcu zdania,a fifa pisał małymi literami, bo pewnie mu się nie chciało i pewnie nikt nie widzi w tym problemu poza tobą.
Całkiem ciekawie się na sadolu zaczyna robić. Kretyn, który poprawia z złego na gorsze zbiera piwa. Ja poprawiając tego kretyna kierując słowa bezpośrednio do niego wymieniając jego nick zostaje uznany za jedynego, który czepia się autora za błąd mimo, że ani razu nie skierowałem swoich słów do autora tematu.
Słabo, oj słabo się robi...
@W sumie cały problem w użyciu zwrotu "Fifa, nie fifa", który uznałem za poprawianie autora... Swoją drogą jakieś takie nijakie to powiedzenie.
Należy podkreślić, że gdyby FIFA była napisana poprawnie nie było by tej dwuznaczności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów