18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:50
🔥 Adin.dwa.tri ... Malcziki - teraz popularne
ProVVe 2014-06-27, 13:20 10
Zaraz im bambusy piłki zapierdolą... Swoją drogą Polskie nazwisko prawie jak trynkiewicz

Ola gringo
Zgłoś
DanJ93 2014-06-27, 14:18 1
Podoba mi się
Zgłoś
pisage 2014-06-27, 14:19 14
Genialne w swej prostocie. Chętnie zagram.

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
StalowaWola 2014-06-27, 15:21 2
Przynajmniej się nie pogryzą podczas gry

Dzieci pamiętajcie, jeżeli ktoś wam daje narkotyki -podziękujcie !!! To gówno jest strasznie drogie.
Zgłoś
jbone 2014-06-27, 16:07 8
0:20 natalie tyszkiewicz polsko brzmi.-fajnie by było jebać ją mówiąc do niej "lubisz to kurwo" a ona by odjękiwała: yeah yeah
Zgłoś
omeusz 2014-06-27, 18:28 7
i to jest właśnie pomysł na biznes... niby proste a jednak genialne...a nie 500setny lumpeks w mieście
Zgłoś
lizardhino 2014-06-28, 21:58 1
golf dla biedaków których nie stać na sprzęt
Zgłoś
Fuzionek 2014-06-29, 4:06
@up

lub piłka dla bogatych, których nudzi dotychczasowe latanie za piłką przez 90 minut
Zgłoś
karakan554 2014-06-29, 4:24
Huja prawda , w Niemczech już dawno takie coś mają.
Zgłoś
~Blackhunter 2014-06-29, 7:10 1
No i po co to wszystko. Czytałem ostatnio że całe Detroit mają zaorać. No chyba że zrobią jedne ,wielkie pole do gry.
Zgłoś
huehuebekłem 2014-06-29, 8:43
no i co mam zrobić z tym filmikiem? podetrzeć się nie bardzo a news taki że chuj...
Zgłoś
GTi 2014-06-29, 9:27 3
@~István Báthory też słyszałem że mają miasto zrównać z ziemią

Zgłoś
Winterstorm 2014-06-29, 9:43
Sport dla snobów + sport dla pedałów = nic dobrego
Zgłoś
Sl1pH33D 2014-06-29, 11:22
ProVVe napisał/a:

Zaraz im bambusy piłki zapierdolą... Swoją drogą Polskie nazwisko prawie jak trynkiewicz

Podejrzewam, że jeszcze gimbazy nie skonczyłeś... jak porównujesz szlacheckie nazwisko do seryjnego zabójcy/gwłaciciela dzieci, który wśród ćwierć mózgów jest bardzo popularny ostatnimi czasy. Mi się to kojarzy bardziej z Beatą Tyszkiewicz, polską aktorką, której przodkowie pochodzą z rodu szlacheckiego i spoczywają w Wilnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów