📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:50
🔥
Adin.dwa.tri ... Malcziki
- teraz popularne
Zaraz im bambusy piłki zapierdolą... Swoją drogą Polskie nazwisko prawie jak trynkiewicz
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Przynajmniej się nie pogryzą podczas gry
0:20 natalie tyszkiewicz polsko brzmi.-fajnie by było jebać ją mówiąc do niej "lubisz to kurwo" a ona by odjękiwała: yeah yeah
i to jest właśnie pomysł na biznes... niby proste a jednak genialne...a nie 500setny lumpeks w mieście
golf dla biedaków których nie stać na sprzęt
Huja prawda , w Niemczech już dawno takie coś mają.
No i po co to wszystko. Czytałem ostatnio że całe Detroit mają zaorać. No chyba że zrobią jedne ,wielkie pole do gry.
no i co mam zrobić z tym filmikiem? podetrzeć się nie bardzo a news taki że chuj...
Sport dla snobów + sport dla pedałów = nic dobrego
ProVVe napisał/a:
Zaraz im bambusy piłki zapierdolą... Swoją drogą Polskie nazwisko prawie jak trynkiewicz
Podejrzewam, że jeszcze gimbazy nie skonczyłeś... jak porównujesz szlacheckie nazwisko do seryjnego zabójcy/gwłaciciela dzieci, który wśród ćwierć mózgów jest bardzo popularny ostatnimi czasy. Mi się to kojarzy bardziej z Beatą Tyszkiewicz, polską aktorką, której przodkowie pochodzą z rodu szlacheckiego i spoczywają w Wilnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów