Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

z wioski wyjechał, wioska z niego nie, pan życia i śmierci, świata i ludzi... do utylizacji ;/ WSTYD <shift a potem mówią POLACY <shift
Za tytuł tematu imigrancki c🤬j Ci wiadomo gdzie
POLACY!!! Jak ma być dobrze w Naszej ojczyźnie jak o rodakach piszesz pogardliwie "Polaczki"??? A co do tematu.. Nigdy nie odpalałeś z ciekawości jakiejś starej gaśnicy?

Autor.. k🤬a jakiej jesteś narodowości? "Polaczek" to pogardliwa forma... tym samym - .... ups, nie chcę kolejnego ostrzeżenia.

Palozz napisał/a:
Za tytuł tematu imigrancki c🤬j Ci wiadomo gdzie
POLACY!!! Jak ma być dobrze w Naszej ojczyźnie jak o rodakach piszesz pogardliwie "Polaczki"??? A co do tematu.. Nigdy nie odpalałeś z ciekawości jakiejś starej gaśnicy?
drąc ryja na ulicy?, robiąc chałę na całą okolicę?, robiąc z siebie kretyna?
NIE, może u Ciebie kolego to normalne, na wiosce... w mieście raczej mamy cywilizacje i z pewnością w mieście mieszka więcej ludzi jak w polu, więc wypada zachować trochę kultury...

krzyks napisał/a:
Autor.. k🤬a jakiej jesteś narodowości? "Polaczek" to pogardliwa forma... tym samym - .... ups, nie chcę kolejnego ostrzeżenia.
![]()
A cóż innego można rzec patrząc na takich debili?

Kremil napisał/a:
drąc ryja na ulicy?, robiąc chałę na całą okolicę?, robiąc z siebie kretyna?
NIE, może u Ciebie kolego to normalne, na wiosce... w mieście raczej mamy cywilizacje i z pewnością w mieście mieszka więcej ludzi jak w polu, więc wypada zachować trochę kultury...
Odnośnie zachowania tych typków masz rację. Niemniej nie można się zgodzić z określeniem "polaczki". To są po prostu jakieś dupki na obczyźnie.

Szkoda, że większość emigrantów to właśnie taki margines społeczny, który nie potrafił sobie potrafić tutaj, więc sp🤬alają tam bo łatwiej. Ogarnięci ludzie rzadziej emigrują, bo są w stanie dać sobie radę nawet w Polsce.
Jestem juz pare lat na obczyznieni c🤬j mnie strzela, jak przez takie barachlo mowia o nas zle
@up co się przejmujesz w każdej kulturze są idioci, i podejrzewam że tylko idiota tego nie wie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie