Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
+ Za Flagę Polski na profilowym
No właśnie, wojna jest na wschodzie Ukrainy. 80% ludzi którzy uciekli przed wojna, to nawet wystrzału nie usłyszało. Prawda jest taka, że tlucza się na wschodzie Ukrainy, a na zachodzie ludzie żyją w miarę normalnie. Wystarczyło tylko tych uciekający ze wschodu na zachód przerzucić.
Ty chyba na harda nie wchodzisz albo nie przejrzałes materialu z wojny. Dzbanie jak wojna się rozpoczeła to rakiety spadały na całej ukrainie a nie tylko na wschodzie. Nikt nie ma zamiaru siedziec i czekac czy jemu na łeb spadnie rakieta czy sąsiadowi. Ciekawe czy jak by na starcie Polska dostała po kilkadziesiąt rakiet po wszystkich miastach a po miesiącu walczyla tylko na wschodzie to czy bys siedział dalej w domu i twierdził że normalne życie jest. Jak ci rozpierdola elektrownie, czy elektrocieplownie to dalej bys czekal na zime bo przeciez normalnie jest. 2 miesiace bez wody w kranie bo przepompownia sie rozjebala od ruskiej rakiety to w sumie jest normalne zycie. W dupach wam sie od dobrobytu przewraca i nie zdajecie sobie sprawy co to jest za luksus miec dach nad glowa, wode w kranie, ciepło w dupe i żarcie w sklepie.
opowiem wam bajke
dawno dawno temu za gorami za lasami zyl sobie chlopak z dziewczyna,i pewnego razu postanowili wyjechac na wakacje nad morze. podroz byla dluga ale czas zakochanym sie nie liczyl ,tylko oni . wchodzac do domku nad morzem zostali przywitani przez starsza kobiete . szczesliwa para poszla do swojego pokoju na samej gorze. ukochana poczula sie slabo i powiedziala chlopakowi zeby zszedl na dol i zrobil obiad. i tak zrobil. wzial ziemniaki mielone i pichcil sobie . po jakims czasie przyszla gospodyni domku stanela kilka matrow od niego i sie tylko przygladala w milczeniu. zdezorientowany chlopak nie wiedzial co sie dzieje olal babke i dalej sobie pichcil. starsza kobieta odeszla. gdy skonczyl robic obiad ,wzial wszystko i poszedl na gore. gdy juz znajdowal sie na swoim pietrze zauwazyl jak jakis chlopak wychodzil z lazienki w samym reczniku. tylko spojrzal szyderczo na chlopaka z obiadem i poszedl do swojego pokoju. nikogo poza nimi nie bylo. ukochany wszedl do pokoju i zauwazyl ze dziewczyna spi. wiec postanowil ja obudzic zeby zjedli razem obiad. niestety dziewczyna byla slaba i zauwazyla ze cos jest nie tak. nie swiadomy chlopak zapytal sie kobiety co sie dzieje, lecz ona nie potrafila tego wytlumaczyc, byla jakby nacpana lub zachipnotyzowana.
i tak minal sobie rok dwa, ale chlopakowi tamto zdarzenie nad morzem nie dawalo spokoju. i tak myslal i myslal...
a moze to nie bajka?
Piłeś ? Nie pisz. Nie piłeś ? Napij się.
j***ne polskie zwierzęta
Polacy w XIX i XX w miliona z polski sp***alali
Cipo won z Polski zdradziecki knurze.
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko spierdolić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Nie wiem co miało przyjść , bo według telewizora mordercza zaraza miała mnie zabić .
ci co do Polski przyjechali to UPA nie popierają
Oczywiście że nie, ta dziewczynka pokazuje ile śniegu najebało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów